Yandex Metrica

Trabzon'da şampiyonluk meşalesi yakıldı! Kente giden otobüs ve uçak biletleri tükendi

Trabzon'da şampiyonluk meşalesi yakıldı! Kente giden otobüs ve uçak biletleri tükendi

Trabzonsporlu taraftarlar şampiyonluk meşalesini yaktı. İkinci sıradaki rakibi Fenerbahçe ile arasında 11 puan fark bulunan Bordo Mavili ekip 1 puan daha alması halinde şampiyonluğunu ilan edecek.

Gündem

23.01.2024, 19:11

Adana Demirspor'u deplasmanda 3-1 mağlup eden Trabzonspor son kalan haftalarda sadece 1 puan alması halinde şampiyonluğunu resmen ilan edecek.

Uzun sürenin ardından şampiyonluk sevinci yaşayacak olan Bordo-Mavili ekibin taraftarları akın akın Trabzon'a gidiyor. Öyle ki, kente giden otobüs ve uçak biletleri şimdiden tükendi.

Selçuk Bayraktar'dan terör örgütü PKK destekçisi Geerdink'e Türkçe ve Kürtçe yanıt Selçuk Bayraktar'dan terör örgütü PKK destekçisi Geerdink'e Türkçe ve Kürtçe... Haberi Görüntüle

EK SEFER İSTİYORLAR

Havayolu şirketlerinde 29 Nisan ve 30 Nisan tarihleri için Trabzon'a gitmek adına birçok bölgeden uygun bilet bulunmazken, bordo-mavili taraftarların yoğun talebi üzerine ilerleyen günlerde Trabzon'a ek seferlerin konulması bekleniyor.

Trabzonspor'un haftaya Antalyaspor ile evinde oynayacağı maçta hem şehrin hem de tribünlerin karnaval havasına bürünmesi bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading