Yandex Metrica

TPAO’dan milyonları sevindirecek haber: ÇEPNİ, deniz tabanına başarıyla yerleştirildi

TPAO’dan milyonları sevindirecek haber:  ÇEPNİ, deniz tabanına başarıyla yerleştirildi

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), sosyal medya hesabından milyonları sevindirecek bir video paylaştı. Sakarya Gaz Sahası'nın ikinci üretim merkezinde gaz toplama ve dağıtım haznesi görevi yapacak "Çepni"nin deniz tabanına indirildiğini duyurdu. İşte detaylar…

Gündem

21.03.2024, 21:54

Türkiye son zamanlarda Başkan Erdoğan’ın öncülüğünde, kendi gaz ihtiyacını karşılama ve enerjide bağımsız olma isteğinden ötürü yapılan dev projeler ile tüm dünyada ses getirmeye devam ediyor. Bugün ise TPAO önemli bir video paylaştı. Twitter hesabından paylaşımda bulunduğu video doğrultusunda,  söz konusu ekipmanın deniz tabanına yerleştirilmesine dair görüntülere yer verildi.

Kurultay kararı sonrası Akşener'den dikkat çeken talimat Kurultay kararı sonrası Akşener'den dikkat çeken talimat Haberi Görüntüle

‘DENİZ TABANINA BAŞARIYLA YERLEŞTİRİLDİ’

Yapılan paylaşım doğrultusunda, "Enerji bağımsızlığımıza doğru adım adım...Gaz toplama ve dağıtım haznesi ÇEPNİ, Sakarya Gaz Sahası'nın ikinci üretim merkezinde, deniz tabanına başarıyla yerleştirildi." açıklamasında bulunuldu.

Sakarya Gaz Sahası'ndaki son güncellemeler ve Çaycuma-1 kuyusundaki 58 milyar metreküplük yeni keşifle, Karadeniz'deki rezerv 710 milyar metreküpe kadar ulaştığı açıklanmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading