Yandex Metrica

Toplumun her kesimine parmak sallıyor! Kılıçdaroğlu'nun tehdit dili sınır tanımıyor!

Toplumun her kesimine parmak sallıyor! Kılıçdaroğlu'nun tehdit dili sınır tanımıyor!

Mitinglerinde yapamayacağı birçok vaatlerde bulunan Millet İttifakı'nın ortak adayı Kemal Kılıçdaroğlu, senelerdir toplumun tüm kesimine parmak sallayarak tehditler savuruyor. AK Parti'ye oy veren çiftçisinden esnafına, sanatçısından öğretmenine kadar herkesi tehdit eden Kemal Kılıçdaroğlu, YSK üyelerini ise "çete mensubu" olarak nitelemişti.

Gündem

23.01.2024, 20:52

Millet İttifakı'nın ortak adayı Kemal Kılıçdaroğlu, "Hiç kimsenin kimliğini, inancını, yaşam tarzını sorgulamayacağız" vaadini sık sık dile getirsede geçmiş senelerde bir canlı yayında başörtüsünü "1 metrekarelik bez parçası" olarak ifade ederek kirli yüzlerini deşifre etmişti. 

AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe'den İBB'ye bozuk metro tepkisi: Yine algı, yine kandırmaca, yine yalan AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe'den İBB'ye bozuk metro tepkisi:... Haberi Görüntüle

AYRIŞTIRICI DİLİNİ HEP KULLANDI 

Ayrıştırıcı dilini senelerdir kullanmayı ihmal etmeyen Kema Kılıçdaroğlu, AK Parti'ye oy veren öğretmenleri de hedef alarak, "Hala iktidarın peşinden giden öğretmen varsa kimse kusura bakmasın ben ona öğretmen demem" sözüyle gündem olmuştu.

Mehmet Ali Yılmaz neden öldü? Ölüm nedeni açıklandı mı? Mehmet Ali Yılmaz neden öldü? Ölüm nedeni açıklandı mı? Haberi Görüntüle

YSK ÜYELERİNE "ÇETE MENSUBU" DEMİŞTİ

Genel başkanlık görevini yürüttüğü 13 yıllık süreç içerisinde Kılıçdaroğlu'nun hedef aldığı bir diğer kesim de sanatçılar oldu. CHP'ye yakın olan sanatçılara övgüler dizen, ancak Başkan Recep Tayyip Erdoğan ile iyi ilişkilere sahip ünlülere parmak sallayan Kılıçdaroğlu, "Yalakadan sanatçı olmaz" demişti. Kılıçdaroğlu'nun tehdit dilinden Yüksek Seçim Kurulu (YSK) da nasibini aldı. YSK üyelerine ağır bir suçlama yönelten Kılıçdaroğlu, "Bunlar Yüksek Seçim Kurulu'nda görev yapan çete mensubu sözde hakimlerdir" diyecek kadar ileri gitti.

Dolunay bugün saat kaçta gerçekleşecek 24 Nisan 2024? Dolunay hangi burçta olacak Nisan? Dolunay bugün saat kaçta gerçekleşecek 24 Nisan 2024? Dolunay hangi... Haberi Görüntüle

HER KESİMİ TEHDİT ETTİ

Geçmiş yıllardaki açıklamalarında AK Partili çiftçileri de tehdit eden Kılıçdaroğlu, "Bütün üreticilere, bütün çiftçilere sesleniyorum. AK Parti'ye oy verirseniz 2 elim yakanızda olacak" ifadelerini kullanmıştı. AK Partili esnafa da benzer bir üslupla hitap eden Kılıçdaroğlu, "Buradan esnafa da seslenmek isterim. Eğer gidip bunlara oy verirsen 2 elim 2 yakanda olur" sözleriyle bir başka skandala imza atmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading