Yandex Metrica

TOKİ sosyal konut projesi başvuruları başladı mı, ne zaman? TOKİ sosyal konut projesi konutları hangi illerde yapılacak?

TOKİ sosyal konut projesi başvuruları başladı mı, ne zaman? TOKİ sosyal konut projesi konutları hangi illerde yapılacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı’nın ardından önemli açıklamalarda bulundu. Son Kabine toplantısının ardından sosyal konut projesiyle ilgili detayları da açıklamasının ardından vatandaşlar, "TOKİ sosyal konut projesi başvuruları başladı mı, ne zaman? TOKİ sosyal konut projesi konutları hangi illerde yapılacak?" sorularının yanıtlarını aramaya başladı. İşte detaylar...

Gündem

23.01.2024, 19:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı'ndan sonra vatandaşları ilgilendiren önemli açıklamalar yaptı. TOKİ konut projesinden bahsetmesiyle birlikte gündeme gelen, "TOKİ sosyal konut projesi başvuruları başladı mı, ne zaman? TOKİ sosyal konut projesi konutları hangi illerde yapılacak?" sorularının yanıtlarını sizler için derledik.

AFAD başkanı açıkladı: Teleferik kazasının nedeni belli oldu! AFAD başkanı açıkladı: Teleferik kazasının nedeni belli oldu! Haberi Görüntüle

TOKİ SOSYAL KONUT PROJESİ BAŞVURULARI BAŞLADI MI?

Cumhurbaşkanı konuyla ilgili olarak şunları aktardı;

“Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesini başlatıyoruz. İlk kez ev sahibi olacak vatandaşlarımızın sabırsızlıkla beklediği bu proje ile ilgili hazırlıklar bitmek üzeredir. Vatandaşlarımızı kira öder gibi taksitlerle yerel ve yatay mimari anlayışına göre inşa edilmiş konut projeleri ile ev sahibi yapacağız.

Sıfır atık uyumlu, enerji verimli, iklim dostu malzemelerle yapılacak bu konut projelerinin tamamında yenilebilir enerji sistemleri kullanılacaktır. Amacımız salgın döneminde daralan konut arzını hızla artırarak hem inşaat sektörünü canlandırmak hem de insanımızın erişebilir şartlarda ev sahibi olmasını temin etmektir. Bu adım son dönemde ciddi şikayet konusu olan kiraların da düşmesine yol açacaktır. Her zaman olduğu gibi bu projede de şehit yakınları ve gazilerimiz ile emeklilerimize özel bir kontenjan ayıracağız. Ayrıca ilk defa evlenen gençlerimiz de bu projede kota sahibi olacaktır."

Survivor'da 1 milyon TL'yi kim aldı 2024? Survivor All Star'da 1 milyon TL alan yarışmacı kim? Survivor'da 1 milyon TL'yi kim aldı 2024? Survivor All Star'da... Haberi Görüntüle

SOSYAL KONUT PROJESİYLE İLGİLİ TANITIM TOPLANTISI

Cumhurbaşkanı konuşmasını şu sözlerle tamamladı;

"Önümüzdeki ay bir tanıtım toplantısıyla tüm detaylarını milletimize duyuracağımız konut kampanyasının şimdiden ülkemize hayırlı olmasını diliyorum”

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading