Yandex Metrica
SON DAKİKA
TOKİ para iadesi nasıl alınır? TOKİ 500 TL Ziraat Bankası ve Halkbank para iadesi ne zaman yatacak? 

TOKİ para iadesi nasıl alınır? TOKİ 500 TL Ziraat Bankası ve Halkbank para iadesi ne zaman yatacak? 

TOKİ sosyal konut projesinde kura sonucunda birçok vatandaş ev sahibi olmaya hak kazandı. Sosyal konut projesi kaldığı yerden devam ederken kurada adı çıkmayan vatandaşların başvuru ücretleri hesaplarına ne zaman yatacağı merak ediliyor. Peki, TOKİ para iadesi nasıl alınır? TOKİ 500 TL Ziraat Bankası ve Halkbank para iadesi ne zaman yatacak? 

Gündem

23.01.2024, 20:39

TOKİ sosyal konut projesi ile binlerce vatandaş ev sahibi olmaya hak kazandı. Sosyal konut projesi son sürat devam ederken başvuruda bulanan vatandaşlar devlet bankalarına 500 TL başvuru ücreti yatırmıştı. Kurada adı çıkmayan vatandaşlar başvuru ücretlerinin ne zaman geri iadesini alacağını araştırıyor. Peki, TOKİ para iadesi nasıl alınır? TOKİ 500 TL Ziraat Bankası ve Halkbank para iadesi ne zaman yatacak? 

İstanbullunun parası ile arsa almışlar! Fatih Keleş'in Ekrem İmamoğlu'nun babası... Haberi Görüntüle

Çarşaflı kadına çirkin saldırı! İstanbul'da tepki çeken görüntüler: Dini değerlere... Haberi Görüntüle

TOKİ 500 TL ZİRAAT BANKASI VE HALKBANK PARA İADESİ NE ZAMAN YATACAK?

TOKİ sosyal konut çekilişinde adı çıkmayan vatandaşlar yatırdığı 500 lirayı geri alıyor. 2022 yılında e-Devlet’ten yapılan İlk Evim İlk İş Yerim projesi için 500 TL yatırılması zorunluydu. 81 ilde sürdürülen projelerde çekilişler devam ederken hak sahibi olamayanlar para iadelerini almak için harekete geçti. Ücret iadesi sürecinde TOKİ sosyal medya hesapları üzerinden açıklama yaparak paraların nasıl alınabileceğini açıkladı. TOKİ; kura çekiminden 5 gün sonra iade edileceğini, iadenin de banka şubeleri veya ATM'ler üzerinden alınacağını açıkladı.

Üsküdar'da Hilmi Türkmen'in katılımı ile Gümüşsu Camii bugün açılıyor! Haberi Görüntüle

Canan Kaftancıoğlu'nun ifadesi ortaya çıktı! İmamoğlu'nu işaret etti: Tuncay Yılmaz'ın... Haberi Görüntüle

TOKİ PARA İADESİ NASIL ALINIR

TOKİ tarafından gerçekleştirilen kuralarda hak sahibi olunmadığı durumunda başvuru için yatırılan 500 TL IBAN'a iade edilebiliyor. Kurada hak sahibi olamayanlar, TOKİ başvuru ücreti iadelerini başvuru yapılan bankanın yetkili şubeleri ve ATM'lerinden geri alabilecekler. Para iadeleri Ziraat Bankası ve Halkbank’dan alınabilecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading