Yandex Metrica
SON DAKİKA
Togg'un 6 yıllık muhteşem yolculuğu! 'İstemezükçülere' karşı büyük mücadele sonrası mutlu son: Hak sahipleri belli oluyor

Togg'un 6 yıllık muhteşem yolculuğu! 'İstemezükçülere' karşı büyük mücadele sonrası mutlu son: Hak sahipleri belli oluyor

Türkiye'nin guru projelerinden olan yerli otomobil Togg, hikayesine 2017 yılında başladı. Bu süreçte çok kez muhalefet tarafından hedef alınan yerli otomobilde mutlu sona ulaşıldı. İşte 'istemezükçülerle' mücadele ederek geçirilen o 6 yılın hikayesi...

Gündem

23.01.2024, 20:38

Türkiye'nin gurur projelerinden birinda daha sona gelindi. Togg'un 6 yıllık serüveninde bugün çok önemli bir gün. 6 yıllık süreçte muhafetin her tülü olumsuz söylemine, karalamalarına, iftiralarına karşı yılmadan, bıkmadan mücadele edildi.  

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün AK Parti Grup Toplantısı'nda Togg'un 6 yıllık hikayesini bir video ile paylaştı.

4 ilde 3 organize suç örgütü çökertildi: 22 gözaltı Haberi Görüntüle

TOGG'UN 6 YILLIK MÜCADELESİ

Hak sahiplerinin bugün belli olacağı Togg'un 6 yıllık mücadelesini hatırlayalım:

CHP Milletvekili Engin Altay, ''Bu hükümet dünyanın en doğru işini bile yapsa bizim bu hükümeti alkışlayacak halimiz yok.'' diyerek alenen AK Parti hükümetine ve projelerine karşı olduklarını göstermiş oldu. 

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'da iftar programında konuştu Haberi Görüntüle

MUHALEFETİN KARALAMALARI ALTINDA GEMLİK'TEKİ TOGG FABRİKASININ TEMELİ ATILDI

CHP Milletvekili Tahsin Tarhan, ''Türkiye'nin yerli otomobili yapma şansı yok.'' derken 2020 yılında yerli otomobilin üretileceği fabrikanın temelleri Bursa'nın Gemlik ilçesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katıldığı törenle atıldı.

Bakan Yerlikaya'dan terörle mücadele mesajı: 600 bin mesai arkadaşımızla teröristlerin... Haberi Görüntüle

ALTILI MASA HAZIMSIZLIKTA BİRBİRİYLE YARIŞTI

CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, ''Bakanlar, başbakanlar, cumhurbaşkanları bir araya geldi. Otomobil üretiyoruz dediler. Nerede? Milleti kandırmak için.'' sözleriyle bir kez daha yalanlarına yalan eklerken, masanın küçük ortağı da Kılıçdaroğlu'nu destekleyerek, ''Üretip piyasaya sürecekmişiz. Ortaya ciddi hiçbir şey konmadı. Konamaz.'' diyerek hazımsızlığını bir kez daha aşikar etmiş oldu. 

Alerji olanlar dikkat! Meteoroloji'den peş peşe uyarı geldi: 4 gün... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE YARIM YÜZYIL SONRA YERLİ OTOMOBİLİNE KAVUŞTU

2022 yılında Türkiye çok önemli bir ana şahitlik etti. Yerli otomobil tüm mülahazaların arasında adeta tüm yalanları, iftiraları cevaplarcasına seri üretim için banttan indi. Türkiye yarım yüzyıldan uzun bir süre sonra yerli otomobiline kavuştu.

31 Mart Gaziantep'te otobüsler ücretsiz mi? Seçim günü (bugün) GAZİRAY,... Haberi Görüntüle

HALA YAPAMAZSINIZ DİYENLER VARSA İYİ BAKSIN

Bu esnada 'istemezükçü' muhalefet ise seri üretim bandından inen Togg'u yeniden karalama derdine girişti. Kılıçdaroğlu, ''Şimdi şov ayrı bir şey. Bir şeyi yapmak ayrı bir şey.'' diyerek projeyi küçümsemeye çalıştı. Bunlar olurken Türkiye'nin otomobili kamu ile paylaşıldı. Erdoğan muhalefetin sözlerini hatırlatarak, ''Hala yapamazsınız. Üretemezsiniz diyenler varsa otomobillere iyi baksınlar.'' dedi.

CHP'deki kirli para skandalında flaş gelişme! Yeni görüntüler ortaya çıktı:... Haberi Görüntüle

BEYHUDE BİR ÇABA

Masanın bir diğer küçük ortağı Ali Babacan da Türkiye'nin guru projesini küçğmseme yarışına girenler kervanına katılarak, ''Projeyi sunarken milli ve yerli otomobil diye sunduğunuzda bu doğru olmuyor.'' diyerek karalama kampanyasına girişti. Erdoğan Bacan'a cevaben, ''Asırlık otomobil firmalarının pek çok parçasının Türkiye'de üretildiğini bilmeyenlere bunları anlatmak beyhude bir çabadır.'' sözleri muhalefetin bahanesine aslında en net cevap olarak tarihte yerini alacak. 

2024 MANİSA-ŞEHZADELER SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Manisa-Şehzadeler'de hangi... Haberi Görüntüle

MUHTEŞEM AÇILIŞA KATILAMDILAR

Tarihler 29 Ekim 2022'yi gösterirken Türkiye'nin gözbebeği banttan indi. Yerli ve milli otomobil Togg'un Gemlik kampüsünde seri üretimi için resmi açılışı yapıldı. Açılışa Kılıçdaroğlu'da davet edildi ancak daveti geri çevirdi.

Hopa'nın çilesi bitecek! Bakan Uraloğlu Artvin'de müjdeledi: Hopa-Borçka yolu köprü... Haberi Görüntüle

TOGG'A 177 BİNİN ÜZERİNDE BAŞVURU GELDİ

Seri üretimin başlamsınına rdından ön siparişleri alınanTogg rekor başvuru sayısına ulaştı. Ön sipariş sayısı 1 haftada 100 bine ulaştı. Ön sipariş süreci sona erdiğinde Togg'a 177 binin üzerinde başvuru geldi

Togg'un seri üretim bandından inme töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Başaramayız. Üretemeyiz. Üretsekte satamayız diyen korku lobisi Türkiye'yi dışa bağımlı yapmak için her seferinde harekete geçmiştir. Millet olmak demek ortak bir geleceğe yönelmek demektir. Togg, ülkemizin güçlü yarınları için işte bu ortak hayali kurmanın tadını hepimize yaşatan projenin adıdır.'' dedi.  


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading