Yandex Metrica

TOGG'da heyecan verici gelişme! Gemlik tesisi bitmek üzere

TOGG'da heyecan verici gelişme! Gemlik tesisi bitmek üzere

TOGG'un Gemlik tesisindeki binaların inşaatında son aşamaya geçildi. Boya binasının yüzde 88'i gövde binasının ise yüzde 76'sının tamamlandığı bildirildi. Üretim hattı robotlarının yerleştirilmesine de başlandı.

Gündem

23.01.2024, 18:51

Türkiye'nin Otomobili TOGG'un Bursa'nın Gemlik ilçesindeki fabrikasında çalışmalar hızla devam ediyor. 

Biletler tükenmeden alın! THY o ülke için direkt uçuşlarına başlayacak! Türk vatandaşlarına büyük kolaylık sağlanacak! Biletler tükenmeden alın! THY o ülke için direkt uçuşlarına başlayacak!... Haberi Görüntüle

GEMLİK TESİSİ İNŞAATINDA SONA GELİNDİ

Boya binasının yüzde 88'i tamamlanırken, boya tankları ve fırınların kurulumları bitti. Binaya 19 bin 416 metre elektrik kablosu çekilirken, 21 bin 789 metre boru hattı döşendi. 

Gövde tesisinde ise yüzde 76'lık kısmın inşaatı tamamlandı. Üretim hattı robotlarının da yerleştirilmeye başlandığı binada 8 bin 393 metre elektrik kablosu, 37 bin 453 metre boru hattı döşendi. 

ABD Dışişleri Bakanlığı'ndan Türkiye'ye ziyaret: Eski büyükelçi John Bass Ankara'ya geliyor ABD Dışişleri Bakanlığı'ndan Türkiye'ye ziyaret: Eski büyükelçi John Bass Ankara'ya... Haberi Görüntüle

MONTAJ BİNASI TAMAMLANMAK ÜZERE

Montaj binasında çalışmaların yüzde 79'u tamamlanırken, üretim hattı robotları da yerleştirilmeye başlandı. 

Çalışmalar kapsamında binaya 12 bin 832 metre elektrik kablosu çekilirkeni 27 bin 386 metre de boru hattı döşendi. 

21 Nisan Vatan Caddesi açık mı, kapalı mı? 23 Nisan (Bugün) Çocuk Bayramı'nda Adnan Menderes Bulvarı kapatılacak mı? 21 Nisan Vatan Caddesi açık mı, kapalı mı? 23 Nisan... Haberi Görüntüle

HEYECAN VERİCİ GELİŞME TWİTTER'DAN DUYURULDU

TOGG sosyal medya hesabından paylaştığı video ile Gemlik tesisindeki inşa çalışmalarında gelinen noktayı heyecan verici bir video ile paylaştı.

Sosyal medya hesabından paylaşılan videoda, "Gemlik tesisimizdeki çalışmalar planlarımız doğrultusunda hız kesmeden ilerliyor. Ayrıntılar videomuzda." ifadelerine yer verildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading