Yandex Metrica
SON DAKİKA
TOGG açılış heyecanı için geri sayım! Yerli otomobil ve 'Devrim otomobili' Gemlik Kampüsü'nde

TOGG açılış heyecanı için geri sayım! Yerli otomobil ve 'Devrim otomobili' Gemlik Kampüsü'nde

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG'un seri üretiminin yapılacağı Gemlik Kampüsü açılışına saatler kala hazırlıklar tamamlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açılışını yapacağı Türkiye'nin gururu olan bu projeye şahitlik etmek isteyen birçok davetli de alanı doldurmaya başladı.

Gündem

23.01.2024, 20:00

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açılışını yapacağı Türkiye'nin vizyon projelerinden biri olan yerli ve milli otomobil TOGG için hazırlıklar tamamlanmış durumda.

2024 KAHRAMANMARAŞ-ELBİSTAN SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Kahramanmaraş-Elbistan'da hangi... Haberi Görüntüle

DAVETLİLER İÇERİYE ALINMAYA BAŞLADI

Karayolları Genel Müdürlüğü ekiplerince Bursa-Yalova kara yolundan tesise ulaşım sağlanan kavşaklara, "Togg" yazılı yön tabelaları yerleştirildi.

Togg'a Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanlığınca 28 Ekim 2022 tarih ve 3879 sayı ile "İş Yeri Açma ve Çalışma Ruhsatı" düzenlendi.

Yaklaşık 2 yıl gibi kısa sürede tamamlanan Togg Gemlik Kampüsü'nün açılışına şahitlik etmek isteyen davetliler, turnikelerden geçirilerek alana alınmaya başladı.

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın duyurdu: Beykoz Çayır Restoranı ve... Haberi Görüntüle

TOGG 'TÜRKİYE'NİN RENKLERİ' İLE YOLLARDA OLACAK

Tören için çok sayıda basın mensubu da canlı yayılarla açılış heyecanına ortak oluyor.

Kampüsün resmi açılışı saat 16.00'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yerli ve yabancı çok sayıda davetlinin katılacağı törenle yapılacak.

Açılıştan sonra seri üretim sürecine geçmesi öngörülen Türkiye'nin akıllı otomobili Togg, "Anadolu", "Gemlik", "Oltu", "Kula", "Kapadokya" ve "Pamukkale" isimlerini taşıyan "Türkiye’nin Renkleri" ile yollarda olacak.

Bursa 25 Mart su kesinti listesi: BUSKİ | Orhangazi, Osmangazi... Haberi Görüntüle

'DEVRİM' OTOMOBİLİ TOGG İLE BİRLİKTE SERGİLENİYOR

Öte yandan TOGG Gemlik Kampüsü'nde Türkiye'nin otomobil macerasını başlatan 'Devrim' otomobilleri de TOGG araçlarıyla birlikte sergileniyor.

Burada oluşturulan fuaye alanında Togg'un C-SUV ve sedan modeli ile sergilenen Devrim otomobili davetlilerden yoğun ilgi gördü.

Bazı davetliler, alandaki simülasyona binerek Togg'un birebir sürüş deneyimini yaşadı. Togg araçlarının gövde ve batarya bölümlerinin sergilendiği fuaye alanında akıllı şarj istasyonlarının da tanıtımı gerçekleştirildi.

Togg'un üretim aşamasının videoları da alandaki ekranlara yansıtıldı.

Ramazan Bayramı tatili başlangıç ve bitiş tarihleri ne? Ramazan Bayramı... Haberi Görüntüle

ERDOĞAN DİREKSİYON BAŞINA GEÇMİŞTİ

Erdoğan geçtiğimiz aylarda, Gebze Bilişim Vadisi'nde katıldığı "Sanayi ve Teknolojinin Merkezi Kocaeli'ye Değer Katanlar Ödül Töreni"nin ardından test ve deneme süreçleri devam eden Türkiye'nin otomobili Togg'un test sürüşünü gerçekleştirmişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından test sürüşüne ilişkin yaptığı paylaşımda, "Cennet vatanımızın yollarında... Yerli ve milli..." ifadelerini kullanmıştı.

İşte Gemlik Kampüsü'nden objektife yansıyan kareler;

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading