Yandex Metrica

TİP zihniyeti, Diyanet'i hedef aldı: "Kapatmak için elimizden geleni yapacağız"

TİP zihniyeti, Diyanet'i hedef aldı: "Kapatmak için elimizden geleni yapacağız"

TİP Genel Başkanı Erkan Baş şimdi de Diyanet işleri Başkanlığı'nı hedef alarak haddini aşan ifadeler kullandı. Başörtüsü düşmanlığı ile ön plana çıkan TİP Genel Başkanı Erkan Baş, "TİP, Diyanet'in kapanması için elinden geleni ardına koymayacaktır" sözleriyle yeni skandalla imza attı.

Gündem

22.04.2024, 23:33

TİP Başkanı Erkan Baş'tan Diyanet'e yönelik hadsiz sözler: Kapatılması için elimizden geleni yapacağız

Daha önce başörtüsü konusundaki düşmanlığıyla gündeme gelen TİP Genel Başkanı Erkan Baş şimdi de Diyanet işleri Başkanlığı'nı hedef aldı. Diyanetin varlığından rahatsız olan Baş "TİP, Diyanet'in kapanması için elinden geleni ardına koymayacaktır" sözleriyle nefret kustu.

Başörtüsü düşmanlığı ile ön plana çıkan TİP Genel Başkanı Erkan Baş, bu kez de Diyanet İşleri Başkanlığı'nı hedef aldı.

2024 Mayıs Kabine Toplantısı ne zaman hangi gün? Öğretmen atama sayısı kabine toplantısında açıklanacak mı? 2024 Mayıs Kabine Toplantısı ne zaman hangi gün? Öğretmen atama... Haberi Görüntüle

"DİYANET ZARAR VERİYOR"

Diyanet'in varlığından aleni bir şekilde rahatsız olduğunu ifade eden Baş, "Diyanet'in varlığı, Türkiye'de laikliğe, toplumsal barışa, birlikte yaşama ve eşitliğe zarar vermektedir" ifadelerini kullandı.

'Cumhurbaşkanının takvimine uyacağız' dedi! Özgür Özel'den 'Külliye' çıkışı: Erdoğan'la nerede görüşecek? 'Cumhurbaşkanının takvimine uyacağız' dedi! Özgür Özel'den 'Külliye' çıkışı: Erdoğan'la nerede... Haberi Görüntüle

A, A1, A2, M, B, B1 ehliyet alacaklar dikkat: Artık tedavi olmadan ehliyet alınmayacak A, A1, A2, M, B, B1 ehliyet alacaklar dikkat: Artık... Haberi Görüntüle

"KAPATMAK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ"

Erkan Baş, "TİP, Diyanet'in kapanması için elinden geleni ardına koymayacaktır" sözleriyle haddini aştı. 

Öte yandan TİP'li Baş'ın başörtüsü düşmanlığı ise somut görüntülerle arşivdeki yerini koruyor. Erkan Baş, "Başörtüsü ile sadece hukuki olarak değil siyasi olarak da mücadele edilmelidir" sözlerini kullanmıştı.

Baş, 2008 yılının 6 Şubat günü TKP'li öğrencilerle birlikte başörtüsüne karşı eylem yapmış o dönem CHP'lilerden de destek görmüştü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading