Yandex Metrica
SON DAKİKA
TİP'li Ahmet Şık'tan skandal tehdit: 'Yargılanacaksın'

TİP'li Ahmet Şık'tan skandal tehdit: 'Yargılanacaksın'

14 Mayıs'ta gerçekleşecek olan seçimlere sayılı günler kala, Türkiye İşçi Partili Ahmet Şık, AK Parti'nin İstanbul Beşiktaş ilçesinde bulunan reklam afişlerine iktidarı tehdit eder nitelikte yazılar yazdı. 

Gündem

05.03.2024, 23:28

14 Mayıs'ta gerçekleşecek olan seçimlere sayılı günler kala heyecan hız kesmeden devam ediyor. Son olarak, Eski HDP Milletvekili Ahmet Şık iktidarı tehdit eder nitelikte yazıları AK Parti'nin Beşiktaş'ta bulunan reklam afişlerine yazdı. Türkiye İşçi Partili eski HDP milletvekili  Ahmet Şık, önceki gün İstanbul'da AK Parti'nin reklam afişlerine sprey boya ile yazı yazdı. "Yargılanacaksın" ifadeleriyle iktidarı tehdit eden görüntüleri sosyal medyada paylaştı.

Deprem bölgesinde 30 bin konut daha teslim edildi! Cumhurbaşkanı Erdoğan:... Haberi Görüntüle

SKANDALLARIN BİR YENİSİ DAHA

Sürekli olarak seçimleri kazandıkları takdirde 'Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ve AK Partilileri yargılayacağız' tehditlerinde bulunan muhalefet cephesi, skandallarına bir yenisini daha ekledi. 2018 genel seçimlerinde HDP'den milletvekili adayı olan ve İstanbul milletvekili seçilerek parlamentoya giren Şık, 4 Mayıs 2020 günü partisinden istifa ettiğini açıklamıştı. Ahmet Şık, 19 Nisan 2021'de Türkiye İşçi Partisi'ne katıldı.

Cezayir - Güney Afrika maçı bugün mü, ne zaman? Cezayir... Haberi Görüntüle

KARA PROPAGANDA DEVREDE

Ahmet Şık tarafından gerçekleştirilen skandal eylemler sadece bununlada sınırlı kalmadı. Ahmet Şık tehdit söylemlerini ve provakasyonlarını 2021 ve 2022 yıllarında 'kalkışma' çağrısında bulunarak katıldığı canlı yayında milli iradeyi hedefe koymuştu. 
Ahmet Şık'ın tehdit söylemleri ve provakasyonları bununla da sınırlı değil.

Orman Haftası ne zaman, hangi tarihte olacak 2024? Orman Haftası'nda... Haberi Görüntüle

SOKAĞA ÇIKIN ÇAĞRISI YAPMIŞTI

Eski HDP milletvekili ve TİP'li Ahmet Şık Cumhur İttifakını hedef alarak şu ifadeleri kullanmıştı:

"Muhalefeti AK Parti'ye ve MHP'ye bırakmayacağız", "Bu devleti yıkmalıyız. Sokağa çıkın", "Recep Tayyip Erdoğan sen oradan aşağı ineceksin. Hepiniz yargılanacaksınız" tehditlerini savuran Şık, "AK Parti kapatılacak"

Aydın'da olay: Büyükşehir belediyesinden parasını alamayan kişi kendisini yakmak istedi Haberi Görüntüle

PROVAKASYONLAR DEVREDE

TİP'li Ahmet Şık, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafının bulunduğu bilboardlara "Yargılanacaksın" diye yazan Şık, bu görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading