Yandex Metrica

THY, fondaş medyanın "huzur hakkına yüzde 190 zam" haberlerini yalanladı

THY, fondaş medyanın "huzur hakkına yüzde 190 zam" haberlerini yalanladı

Türk Hava Yolları, yönetim kurulu üyelerinin huzur hakkı ödemelerine yüzde 190 zam yapıldığı haberlerini yalanladı. ABD destekli fondaş medya yalan haberleri kamuoyuna servis etmişti.

Gündem

20.02.2024, 14:54

THY, yönetim kurulu üyelerine huzur hakkı ödemelerine yüzde 190 zam yapıldığına ilişkin iddiaları yalanlandı. Almanya merkezli DW Türkçe'den Eray Görgülü'nün, "THY'de "huzur hakkı" ödemesine zam" başlıklı haberini fondaş medyadan Halk Tv, Milli Gazete, Cumhuriyet, Onedio, Gazete Duvar, Birgün, Yeniçağ, Haber Sol gibi haber siteleri de kopya içerik olarak yayınlamıştı.

Yalan haberle ilgili olarak THY Basın Müşavirliği’nden yapılan yazılı açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Ahu Tuğba'nın evi nerede, evi yıkıldı mı? Ahu Tuğba neden kaza yaptı? Ahu Tuğba'nın evi nerede, evi yıkıldı mı? Ahu Tuğba neden... Haberi Görüntüle

PANDEMİ DÖNEMİNDE YÜZDE 50 İNDİRİM YAPILDI

"Bazı haber mecralarında Yönetim Kurulu üyelerimizin huzur hakkı ödemelerine yüzde 190 oranında zam yapıldığı bilgisi paylaşılmaktadır. Türk Hava Yolları’nın pandemi döneminde küresel havacılık sektöründe pozitif ayrışması tüm çalışanlarının azmi ve fedakarlığı sayesinde olmuştur. Yönetim Kurulu üyelerimiz de bu fedakarlığa dahil olarak 2020 yılında huzur hakkı ödemelerinde yüzde 50 indirim kararı almıştır.

23 Nisan Ankara Edis konseri saat kaçta başlayacak? Ankara Edis konseri nerede, ne zaman bitecek? 23 Nisan Ankara Edis konseri saat kaçta başlayacak? Ankara Edis... Haberi Görüntüle

BU DÖNEMDE REKOR KAR ELDE EDİLDİ

Salgının etkilerinden hızlı bir şekilde sıyrılarak güçlü finansal sonuçlar elde eden ortaklığımızın 2021 yılında rekor seviyede bir kâr elde etmesinde Yönetim Kurulu üyelerimizin önemli bir katkısı bulunmaktadır.

Alaçatı Ot Festivali ne zaman, hangi tarihte 2024? Alaçatı Ot Festivali ne zaman başlayacak? Alaçatı Ot Festivali ne zaman, hangi tarihte 2024? Alaçatı Ot... Haberi Görüntüle

GÜNÜMÜZ KOŞULLARINA UYGUN ZAM UYGULANDI

Huzur hakkı ödemelerinde kesinti sonrası yapılan iyileştirme ile kazanımlar eski seviyesine ve günümüz koşullarına uygun bir noktaya taşınmıştır."


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading