Yandex Metrica
SON DAKİKA
THY'den istifa eden İlker Aycı'nın yeni görevi belli oldu

THY'den istifa eden İlker Aycı'nın yeni görevi belli oldu

Geçtiğimiz aylarda Geçen ay Türk Hava Yolları'ndaki Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı görevlerinden istifa eden İlker Aycı, Hindistan Havayolları Air India'nın başına geçti.

Gündem

04.03.2024, 17:43

Hindistan'ın sanayi devi Tata Grubu'nun sahibi Tata Sons, Türk Hava Yolları'nın eski Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı'yı Hindistan Havayolları'nın CEO'su ve Genel Müdürü olarak atadığını duyurdu.

Yapılan açıklamada, "Yönetim kurulu, İlker Aycı'nın Air India CEO'su ve Genel Müdürü olarak atanmasını gerekli müzakerelerin ardından onayladı. Bu atama, gerekli düzenleyici onaylara tabidir" denildi.

22 Mart Cuma Ankara'da okullar tatil mi? Yarın kar tatili... Haberi Görüntüle

İLKER AYCI'DAN İLK AÇIKLAMA

İlker Aycı ise atamanın ardından "İkonik bir havayoluna liderlik etme ayrıcalığını kabul etmekten ve Tata Group'a katılmaktan mutluluk ve onur duyuyorum. Air India'daki meslektaşlarım ve Tata Group'un liderliği ile yakın bir şekilde çalışarak, Air India'nın güçlü mirasını, Hindistan sıcaklığını ve misafirperverliğini yansıtan benzersiz üstün bir uçuş deneyimiyle dünyanın en iyi havayollarından biri yapmak için kullanacağız." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading