Yandex Metrica
SON DAKİKA
THY'den '7 Avrupa ülkesi Türk yolcu kabul etmeyecek' iddiasına açıklama

THY'den '7 Avrupa ülkesi Türk yolcu kabul etmeyecek' iddiasına açıklama

Son dakika haberleri... Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, Omicron varyantı nedeniyle 7 ülkenin Türk vatandaşlarına giriş yasağı getirdiği haberine yalanlama getirdi.

Gündem

23.01.2024, 22:03

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM) Omicron varyantı nedeniyle ülkelere giriş tablosunu güncelledi. Yapılan güncelleme kapsamında başta Avrupa ülkeleri olmak üzere bir çok ülkeye giriş şartları değiştirildi.

MSB acı haberi duyurdu: Bahar Kalkanı Harekat bölgesinde bir asker... Haberi Görüntüle

7 ÜLKE YOLCU KABUL ETMEYECEK

Omicron varyantı nedeniyle alınan karar doğrultusunda Hollanda, Hırvatistan, İspanya, İzlanda, İsviçre, İtalya, Türk yolcu kabul edilmeyeceği açıklandı. Lüksemburg'a ise 31 Aralık'a kadar Türk yolcuların kabul edilmeyeceği ifade edildi. Bu arada Türkiye'den İsveç'e seyahat etmek isteyen yolcuların aşı kartı ibraz etmeleri durumunda ülkeye giriş sağlayabilecekleri ifade edildi.

Gündüz Sait Güngen kimdir? Gündüz Sait Güngen aslen nereli, kaç... Haberi Görüntüle

'YASAK GETİRİLMEDİ'

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, 7 ülkenin Türk vatandaşlarına giriş yasağı getirdiği haberi yalanladı. Bilal Ekşi, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı; ''Türk vatandaşlarına OMICRON sebebi ile herhangi bir ülke tarafından bize ulaşan bir giriş yasağı GETİRİLMEMİŞTİR. Yolcularımızın seyahatlerini planlarken ve uçuş öncesi Web sitemizi takip etmelerinde fayda vardır.''

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading