Yandex Metrica
SON DAKİKA
Tevfik Göksu'dan İmamoğlu'nun paylaşımına sert tepki! Pes dedirten hareket!

Tevfik Göksu'dan İmamoğlu'nun paylaşımına sert tepki! Pes dedirten hareket!

İBB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, daha önce sağlık çalışanlarının ücretsiz ulaşım hakkını veto eden ve kullanım süresi dolunca da teşekkür paylaşımında bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na sert tepki gösterdi.

Gündem

23.01.2024, 19:29

İBB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, daha önce sağlık çalışanlarının ücretsiz ulaşım hakkını veto eden ve kullanım süresi dolunca da teşekkür paylaşımında bulunan İmamoğlu'na, "Bu kadarına da pes" diyerek tepki gösterdi.

İBB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, daha önce sağlık çalışanlarının ücretsiz ulaşım hakkını veto eden ve meclis kararıyla kabul edilen kararın süresi dolunca teşekkür paylaşımında bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepki gösterdi.

Veto kararının fotoğrafıyla birlikte İmamoğlu'nun paylaşımına alıntı yaparak paylaşımda bulunan Göksu, şu ifadeleri kullandı:

"Bu kadarına da pes doğrusu! İBB Meclisinde Cumhur İttifakımızın fedakâr sağlık çalışanlarına ücretsiz ulaşım hakkı tanıyan kararını veto ederek meclise iade eden İBB Başkam'mn bu paylaşımını sağlık çalışanlarımızın ve İstanbulluların takdirine bırakıyorum."

Survivor bugün yok mu, neden 15 Mart? Survivor All Star... Haberi Görüntüle

GEÇEN SENE VETO ETMİŞTİ

AK Parti ve MHP'nin oylarıyla komisyon ve meclisten geçen, Kovid-19 salgını nedeniyle sağlık çalışanlarının toplu taşıma araçları ve İSPARK AŞ.'ye ait otoparklardan 2021 yılı sonuna kadar ücretsiz yararlanmasını içeren teklif, İBB Başkanı İmamoğlu tarafından yeniden görüşülmek üzere meclise iade edilmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading