Yandex Metrica

Teröristlerle fotoğrafı çıkmıştı! HDP’li Hüda Kaya'nın oğlu Muhammed Cihad Cemre ile ilgili flaş gelişme

Teröristlerle fotoğrafı çıkmıştı! HDP’li Hüda Kaya'nın oğlu Muhammed Cihad Cemre ile ilgili flaş gelişme

Kandil'de terör örgütü PKK'nın sözde üst düzey yöneticileriyle fotoğrafları ortaya çıktıktan sonra gözaltına alınan HDP İstanbul Milletvekili Hüda Kaya'nın oğlu Muhammed Cihad Cemre, adliyeye sevk edildi.

Gündem

23.01.2024, 19:28

Terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı olan HDP'de Milletvekili Hüda Kaya'nın oğlu Muhammed Cihad Cemre'nin, sınır kapılarından çok sayıda giriş çıkış kaydının bulunduğu, kırmızı kategoride aranan teröristlerle Kandil'de görüştüğü ortaya çıktı. Kandil'de PKK terör örgütünün sözde üst düzey yöneticileriyle görüşmeler yaptığı fotoğraflara yansıyan HDP İstanbul Milletvekili Hüda Kaya'nın oğlu Muhammed Cihad Cemre, Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde gözaltına alındı.

Kirli ittifak bir kez daha ifşa oldu! CHP'li başkan Oya Tekin Öcalan'ın fotoğrafının altında DEM'lenmiş Kirli ittifak bir kez daha ifşa oldu! CHP'li başkan Oya... Haberi Görüntüle

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Şube Müdürlüğüne 20 Haziran'da elektronik posta yoluyla yapılan ihbarın ardından 25 Haziran'da yakalanan şüphelinin, Çanakkale Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri tamamlandı. Cemre, adliyeye sevk edildi.

'Bir kez daha yalan rüzgarıyla karşı karşıyayız' dedi! Haluk Bayraktar iftiraları 7 soruyla tek tek çürüttü! 'Bir kez daha yalan rüzgarıyla karşı karşıyayız' dedi! Haluk Bayraktar... Haberi Görüntüle

ADINI MAHKEME KARARIYLA DEĞİŞTİRMİŞ

İhbarda, HDP Milletvekili Kaya'nın oğlu Muhammed Cihad Saatçioğlu'nun Kandil'e giderek PKK'lı teröristlerin sözde yöneticileriyle görüşmeler yaptığı belirtilerek, bu görüşmelere ilişkin bazı fotoğraflar paylaşılmıştı. Bunun üzerine harekete geçen güvenlik güçleri, Cihad Saatçioğlu'nun soyadını mahkeme kararıyla "Cemre" olarak değiştirdiğini ve Bayramiç'te yaşadığını tespit etmiş, şüpheli gözaltına alınmıştı.

23 Nisan Bugün AVM'ler açık mı? AVM'ler saat kaça kadar açık? Alışveriş merkezleri kaçta açılıyor? 23 Nisan Bugün AVM'ler açık mı? AVM'ler saat kaça kadar... Haberi Görüntüle

FOTOĞRAFLAR ÇUKUR EYLEMLERİNDE ÇEKİLMİŞ

Muhammed Cihad Cemre'nin, İçişleri Bakanlığı Terör Arananlar Listesi'nde kırmızı kategoride yer alan terör örgütü PKK/KCK mensuplarıyla kırsal alanda çekilmiş fotoğraflarının yanı sıra 2015-2016 yıllarında gerçekleştirilen çukur eylemleri sırasında PKK mensuplarınca kurulan barikatların önünde fotoğrafının olduğu da ortaya çıkmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading