Yandex Metrica

Teröristlerin başının ezileceği tünel ağı görüntülendi

Teröristlerin başının ezileceği tünel ağı görüntülendi

Eli kanlı terör örgütü PKK-YPG'li teröristler, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin hava saldırılarından korunmak ve cephe hatlarına silah taşımak için açtıkları tüneller görüntülendi.

Gündem

23.01.2024, 20:06

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye ve Irak'ın kuzeyine yönelik düzenlediği hava operasyonları hız kesmeden devam ederken terör yuvaları yerle bir edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan da ''Uygun vakitte teröristlerin tepelerine bineceğiz'' diyerek kara harekatı mesajı verdi.

2016 yılından bu yanan Tel Rıfat ve çevresini işgal eden eli kanlı terör örgütü PKK-YPG'ye ait tüneller görüntülendi. Teröristler, hava saldırılarından korunmak ve cephe hatlarına silah taşımak için bu tünelleri kullanıyor.

Aliyev Mutabakat Zaptı'nı onayladı! Türkiye-Azerbaycan Üniversitesi kurulacak Aliyev Mutabakat Zaptı'nı onayladı! Türkiye-Azerbaycan Üniversitesi kurulacak Haberi Görüntüle

GENİŞLİĞİ 1,5 YÜKSEKLİĞİ 2 METREYİ BULUYOR

Tünellerin genişliği 1,5 metreyi, yüksekliği ise 2 metreyi buluyor. Terör örgütü tünel giriş-çıkışlarını güvenli bölgelere saldırı düzenlemek için de kullanıyor. Tünel ağının uzunluğunun 30 kilometreyi geçtiği tahmin ediliyor.

Gelir gelmez kıyım yaptı! 'Bilecikli Targaryen' denilen CHP’li belediye başkanı 200 kişiyi işten çıkardı! Gelir gelmez kıyım yaptı! 'Bilecikli Targaryen' denilen CHP’li belediye başkanı... Haberi Görüntüle

KANALLAR BETON İLE KAPATILMIŞ

Teröristlerin toprağın altına kazıdığı tünellerin yanı sıra iş makineleri kullanılarak açılan kanallar beton ile kapatılarak tüneller oluşturuldu. Teröristlerin Tel Rıfat'taki tünel şebekesi Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı harekatları alanlarındaki cephe hatlarına kadar uzanıyor. PKK/YPG'li teröristlerin birçok köyde benzer tüneller açtığı biliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading