Yandex Metrica

Teröristlerin aracı yine çok güzel yandı: SİHA'lar Kamışlı'da vurdu

Türkiye'nin Suriye'de PKK/YPG üyesi teröristlere yönelik operasyonları yeni bir nokta atışıyla devam etti. İmha edilen araçta, İstiklal Caddesi saldırısının planlayıcılarından Halil Menci'nin olduğu belirtildi.

Gündem

23.01.2024, 20:29

Türk Silahlı Kuvvetleri ve Milli İstihbarat Teşkilatı, ABD destekli PKK/YPG terörüyle her cephede mücadeleyi sürdürüyor. Suriye'nin 3'te 1'ini Amerikalı askerleriyle birlikte işgal eden terör örgütü, kendini en güvenli hissettiği noktalardan birinde yine darbe yedi. 

Silahlı insansız hava araçları, PKK/YPG'nin Suriye kuzeyinde Haseke'den sonra en önemli konuşlanma bölgesi olan Kamışlı'da  bir otomobili nokta atışla imha etti. 

Kamışlı kırsalında vurulan araç uzun süre cayır cayır yandı. Operasyonu gören terör örgütü destekçileri sosyal medyada, "Türkiye deprem felaketine rağmen saldırılarından vazgeçmiyor" ifadeleriyle feryat etti. 

Deprem afetinin terörle mücadeleyi zaafa uğratacağını sanan PKK/YPG yanlıları, Kamışlı'daki SİHA operasyonuyla birlikte gökyüzündeki gerçeğin farkına bir kez daha vardı. 

Kamışlı-Kahtaniye yolunda SİHA tarafından vurulan araçta kaç teröristin imha edildiği şimdilik bilinmiyor.

Türkiye'den Pakistan'a taziye mesajı: 'Kardeş Pakistan halkına başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz' Türkiye'den Pakistan'a taziye mesajı: 'Kardeş Pakistan halkına başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz' Haberi Görüntüle

İSTİKLAL CADDESİ SALDIRISININ PLANLAYICILARINDAN HALİL MENCİ ÖLDÜRÜLDÜ

Stratejist Abdullah Çiftçi, sosyal medya platformu Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, söz konusu araçta İstiklal Caddesi saldırısının planlayıcılarından Halil Menci'nin öldürüldüğünü bildirdi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading