Yandex Metrica

Teröristin Veli'si Ağbaba yine çok kötü yakalandı: Eli silahlı kimseyi göremedik!

Teröristin Veli'si Ağbaba yine çok kötü yakalandı: Eli silahlı kimseyi göremedik!

CHP'li Veli Ağbaba'nın savunduğu kişiler bir süre sonra askere ya da polise saldırıyor. Ağbaba'nın 2012'de Meclis'te eylem yaptırdığı sözde 'tıp öğrencisi' Özge Aydın, Mehmetçiğe bomba attığı sırada öldürülmüştü. Ağbaba, Mersin'de polisevine saldıran Dilşah Ercan hakkında da "Elinde silah göremedik" diyor.

Gündem

31.03.2024, 20:14

Mersin'de polisevine saldıran teröristlerden Dilşah Ercan'ın CHP imzalı 'Tutuklu Gazeteciler Raporu'nda 'mağdur' olarak bulunduğunun ortaya çıkması Türkiye gündemini sarstı. PKK hükümlülerine 'tutuklu gazeteci' diyen ve teröristlerin cezaevinden salıverilmesini savunan rapor, yıllar sonra CHP'lilerin ayağına dolandı. 

Raporun altında Nurettin Demir ve Özgür Özel'le birlikte imzası bulunan CHP milletvekili Veli Ağbaba'nın 23 Temmuz 2013 günü yaptığı basın açıklamasının görüntüleri ortaya çıktı. Cezaevindeki 'gazeteciler' arasında suç işleyen kimsenin bulunmadığını savunan Ağbaba, "Görüştüğümüz gazeteciler arasında ne tecavüzcü ne hırsız ne çete mensubu ne de eli silahlı terörist göremedik, bulamadık. Cezaevinde tutulan, gazetecilik mesleğinin ta kendisidir" diyor. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan  ve Irak Başbakanı'ndan ortak basın toplantısı! PKK mesajı dikkat çekti: Varlığı sonlanacak! Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Irak Başbakanı'ndan ortak basın toplantısı! PKK mesajı... Haberi Görüntüle

AĞBABA YİNE ÇOK KÖTÜ YAKALANDI 

CHP'li Veli Ağbaba

Kandil'de eğitim görmüş Zozan Tolan kod adlı Dilşah Ercan'ı 'gazeteci' olarak göstermeye ve milleti onun masum olduğuna inandırmaya çalışan Veli Ağbaba, Ercan'ın PKK'lı olduğunu elbette biliyordu. Fakat bunu dile getirmek CHP'li Ağbaba'nın işine gelmedi. Ağbaba bunları yaparken yanında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da vardı. 

PKK üyelerinin aklanmaya çalışıldığı basın toplantısında CHP'li Sezgin Tanrıkulu ile Erdoğan Toprak da vardı.

Üstelik bu, Ağbaba'nın ilk vukuatı da değil. CHP milletvekilinin yanında dolaşanlar bir süre sonra polise-askere silahlı ya da bombalı saldırıda bulunuyor. Ağbaba, sözde 'Tutuklu Gazeteciler' raporuna birlikte imza attığı dostu CHP'li Nurettin Demir'le birlikte 3 Aralık 2012 tarihinde kameraların karşısına geçmişti. Ağbaba'nın masum ve mazlum gibi göstermeye çalıştığı kişi bu kez Devrimci Komünarlar Partisi (DKP) üyesi Özge Aydın'dı. 

Bakan Yerlikaya açıkladı: DEM Parti yöneticilerinin Atatürk ve Erdoğan'la ilgili sözlerine müfettiş görevlendirildi! Bakan Yerlikaya açıkladı: DEM Parti yöneticilerinin Atatürk ve Erdoğan'la ilgili... Haberi Görüntüle

MEHMETÇİĞE SALDIRAN DEVRİMCİLER(!)

PKK'lı Özge Aydın

Örgütte 'Ceren Güneş' kod adını kullanan Özge Aydın, CHP'li Ağbaba ve Demir'in desteğiyle Meclis çatısı altında basının karşısına geçerek stetoskoplu kelepçe eylemi yapmıştı. 'Tıp öğrencisi' Aydın'ı öven Ağbaba, "Arkadaşlar bu tıp öğrencilerinin kullandıkları en önemli aletlerden biri. Bu Özge'nin stetoskopu..." diyerek stetoskopu Özge Aydın'ın koluna 'kelepçe' biçiminde takmış ve Özge Aydın da bu aletle bağlanan ellerini havaya kaldırarak poz vermişti.

Gelgelelim Ağbaba'nın yanındaki Özge Aydın, 2019 yılında Suriye kuzeyindeki Rasulayn'da Mehmetçiğe bombalı saldırıda bulunmak istediği sırada itlaf edildi. PKK/YPG saflarında Türk Silahlı Kuvvetleri'ne saldırmakla meşgul bir terörist olan Aydın o dönem CHP'li Ağbaba'yı oldukça müşkül bir durumda bırakmıştı. 

Yanındaki eylemcinin PKK'lı terörist çıkmasıyla ilgili ne düşündüğü sorusuna Ağbaba, o günlerde şu cevabı vermişti: "Biz o dönem cezaevi komisyonundaydık. Farklı kişilerle ilgili de açıklama yaptık. Zaten o dönem biliyorsunuz YPG de yoktu."

Ağbaba "YPG yoktu" diyerek kendini savunmaya çalıştı ama Suriye'de PKK'ya bağlı PYD/YPG 2004 yılında kurulmuştu.  

2024 ÖGG sınavı ne zaman yapılacak? 2024 ÖGG sınavı tarihi 2024 ÖGG sınavı ne zaman yapılacak? 2024 ÖGG sınavı tarihi Haberi Görüntüle

CHP'Lİ VEKİLLER BUNU HEP YAPIYOR

Mahmut Tanal

CHP milletvekillerinin terör örgütü mensuplarıyla ilişkileri yeni değil. Daha önce DHKP/C terör örgütü üyesi 2 kişi, CHP'li Mahmut Tanal'ın onayıyla TBMM'ye girmişti. Meclis çalışanlarını rehin almak isterken güvenlik görevlilerinin müdahalesi sonrası yakalanan teröristler, Tanal'ı ziyarete geldiklerini söylemiş; görevlilerin aradığı Mahmut Tanal da DHKP-C'li 2 teröristin 'konukları' olduğunu doğrulamıştı. FETÖ kurumlarına operasyon düzenlendiği dönemde de Tanal ve bazı CHP'li vekiller örgütün yanında saf tutmuş, sözkonusu soruşturmalarla 'basının susturulduğunu' iddia etmişti. Tanal ve CHP'liler, aynı dönemde Bayrampaşa Çevik Kuvvet binasına saldırdığı sırada öldürülen DHKP/C'li terörist Berna Yılmaz'ın, daha önceki bir eylemi nedeniyle tutuklanmasına karşı da eylem yapmıştı.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading