Yandex Metrica

Teröristi gazeteci diyerek aklamaya çalışan CHP'den yeni skandal: Basın mensuplarını tehdit etti

Teröristi gazeteci diyerek aklamaya çalışan CHP'den yeni skandal: Basın mensuplarını tehdit etti

Mersin'de polisevine saldıran teröristlerden Dilşah Ercan'ın, CHP'nin 'Türkiye'nin en büyük açık cezaevi' olarak itham edildiği Tutuklu Gazeteciler Raporu'nda 'mağdur gazeteci' olarak tanıtıldığı ortaya çıkmıştı. Kameralar karşısına geçen Özel, skandalı haberleştiren gazeteleri, gazetecileri ve gazete yönetimlerini açıkça tehdit etti.

Gündem

04.04.2024, 07:20

Skandalın gündem olmasının ardından CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, "11 yıl önceki kişinin bugün terörist olacağını nereden bilip temas edeceğiz" diyerek akla ziyan bir savunma yapmıştı.

X Türkiye'de kapanıyor mu? X (Twitter) için erişim engeli gelebilir: Peki X kapanırsa kullanıcı hesapları silinir mi? X Türkiye'de kapanıyor mu? X (Twitter) için erişim engeli gelebilir:... Haberi Görüntüle

Ömer Çelik'ten İsrail Dışişleri Bakanı Katz'a sert cevap Ömer Çelik'ten İsrail Dışişleri Bakanı Katz'a sert cevap Haberi Görüntüle

ÖZGÜR ÖZEL'DEN BASIN MENSUPLARINA AÇIK TEHDİT

Bugün de kameralar karşısına geçen Özel, skandalı haberleştiren gazeteleri, gazetecileri ve gazete yönetimlerini açıkça tehdit etti.

Gazeteciler hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını belirten Özel, "Bugün değilse bu suçun zaman aşımı seçimden sonraya da yetiyor kardeşim. Bugün işlem yapılmazsa yarın yapılacak." diye konuştu.

Özel açıklamasında, "Bugünkü gazetelerin manşetleri... Huyumuz değil ama yapacağız. Terör örgütü mensubu bir teröristi 'CHP'nin gazetecisi' diye gösteren manşeti atan gazeteler, o gazetelerin bütün sorumluları, bu konuda televizyonlarda konuşanlar takır takır suç duyurusunda bulunacağız." dedi. 

.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading