Yandex Metrica

Teröristbaşı Murat Karayılan'dan Kürtlere tehdit ve hakaret! AK Parti ve MHP'ye çirkin iftira

Teröristbaşı Murat Karayılan'dan Kürtlere tehdit ve hakaret! AK Parti ve MHP'ye çirkin iftira

Altılı masada aday belirleme krizi devam ederken HDP'nin terör ortağı PKK'da paniğe neden oldu. Teröristbaşı Murat Karayılan, yakın bir zamanda Şırnak'ta düzenlenen Eren Abluka operasyonunda şehit düşen Korucubaşı Nimet Encu üzerinden kürt halkına tehdit ve hakaretler de yağdırdı. Murat Karayılan, Kur'an-ı Kerim'e yapılan alçak saldırılar üzerinden AK Parti ve MHP'ye iftira attı.

Gündem

23.04.2024, 15:20

Şanlı Türk ordusunun gerek yurt içinde ve gerek Suriye ile Irak'ın kuzeyinde PKK/YPG/PYD'ye yönelik düzenlediği operasyonlar kararlı bir şekilde devam ederken eli kanlı terör örgütü her geçen gün kan kaybediyor. Özellikle karadan ve havadan yapılan operasyonlarla terör yuvaları darmadağın edilirken örgütten firarlar da son dönemde artmaya başladı.

Toplamda 11 defa bir araya gelen ancak henüz adayını belirleyemeyen altılı masada yaşanan kriz ve kavga HDP'nin destek verdiği PKK'da paniğe neden oldu. Altılı masanın açıkladığı "Ortak Mutabakat Metni"nde PKK ve FETÖ ile işbirliği mesajlarıyla iki örgüte de göz kırpıldı. 

Yaşar Yanıkyürek kimdir? Yaşar Yanıkyürek'in katili kim yakalandı mı? Sarıyer'de taksici cinayeti! Yaşar Yanıkyürek kimdir? Yaşar Yanıkyürek'in katili kim yakalandı mı? Sarıyer'de... Haberi Görüntüle

KAN KAYBINI GİZLEME ÇABASI

Örgüt medyasına röportaj veren teröristbaşı Murat Karayılan, Türkiye'nin Irak ve Suriye'de devam ettirdiği operasyonlarda yaşanan kan kayıplarını gizlemek istedi. Karayılan, bölgede PKK'nın hakimiyetinin devam ettiğini iddia etti.  Terörist elebaşı Karayılan, "Düşmanın Zap'tan kaçıp gittiğini söylemek doğru değildir ama her yeri işgal ettiler, her yere hakim oldular demek de yanlış. Tek bir gerçek var, şu an bir savaş var ve bu savaş sürüyor." açıklamasında bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier ile görüştü! İşte ele alınacak konular Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier ile görüştü! İşte ele alınacak... Haberi Görüntüle

ŞEHİT KORUCU ÜZERİNDEN KÜRTLERE TEHDİT VE HAKARET

Teröristbaşı Murat Karayılan, yakın bir zamanda Şırnak'ta düzenlenen Eren Abluka operasyonunda şehit düşen Korucubaşı Nimet Encu üzerinden kürt halkına tehdit ve hakaretler yağdırdı. Karayılan, yaklaşık 30 yıl koruculuk yapan ve bölgede PKK'lı teröristlere karşı mücadele veren Nimet Encu'yu "ajan" olarak tanımlarken "Korucular arasında halkına ihanet edenler var. Nimet Encu da onlardan biriydi. TSK, Botan'a birçok saldırı yaptı. Ama böyle hainlerin eliyle yaptı." ifadelerini kullandı.

Kürt halkına "İhanetçi olmayın" sözleriyle gözdağı veren Murat Karayılan, "İhanetçi kürt bir 'aferin'e 7 kantar b.k yer." diyerek ağza alınmayacak çirkin sözler sarf etti.

19 Nisan İzmir'de deprem kaç saniye sürdü? İzmir'de deprem hangi ilçede oldu, merkez üssü neresi? 19 Nisan İzmir'de deprem kaç saniye sürdü? İzmir'de deprem hangi... Haberi Görüntüle

KUR'AN-I KERİM'E YAPILAN SALDIRILAR ÜZERİNDEN AK PARTİ VE MHP'YE ALÇAK İFTİRA

İsveç, Danimarka ve Hollanda'da Kur'an-ı Kerim'e yapılan alçak saldırıların AK Parti ve MHP'ye yaradığını öne süren teröristbaşı Murat Karayılan, "milliyetçilik" propagandası adı altında İslam dinini istismar ettiği iftirasını atarken "İslam'ın savunucuları' ve 'Türk Milletinin savunucuları' gibi gösteriyorlar kendilerini. 'Bize saldırıyorlar, Avrupa'da bize saldırı var' diyorlar. Yani bu olaylar AKP-MHP faşist rejimine hizmet ediyor. Bağlantıları nedir, nasıl bir sistem var o ayrı bir tartışma konusu. Bununla ilgili bazı şeyler söyleyebilirim. İnsanlar da bunu biliyor. Ancak görünen o ki bu bir plan, AKP-MHP faşist rejiminin yeniden kazanması için yapılan bir plan." şeklinde konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading