Terör örgütü PKK'dan Altılı Masa'ya açık destek! 'Toplumda umut yarattılar Erdoğan'ı devireceğiz'
Terör örgütü PKK'nın elebaşlarından olan Mustafa Karasu, yayınladığı bir videoda Altılı Masa'ya desteğini açıkladı. Terörist Karasu, 'Erdoğan’a en çok zararı biz verdik biz karşı çıktık. Ne diyorlar 'Son terörist kalıncaya kadar devam edeceğiz.' Bunun durması ancak demokratik değişimle olur. Bu konuda Emek ve Özgürlük İttifakı (HDP) üzerine düşeni yapacak' dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığı adaylığını açıklaması sonrası HDP'den ardı ardına destek mesajları gelmişti.
ALTILI MASA'YI TEBRİK ETTİ
Diğer yandan Kılıçdaroğlu'nun adaylığını ilan etmesinin ardından bir destek mesajı da terör örgütü PKK'nın elebaşlarından olan Mustafa Karasu'dan geldi.
Terörist Karasu, yayınladığı bir videoda Kılıçdaroğlu’nu aday gösteren Altılı Masa'ya destek verdi.
'ERDOĞAN'A EN ÇOK BİZ ZARAR VERDİK' DEYİP KILIÇDAROĞLU'NA DESTEĞİNİ AÇIKLADI
Yaşanan deprem felaketi sonrası Altılı Masa'nın gücünün daha da arttığını iddia eden terörist, "Erdoğan’a en çok zararı biz verdik biz karşı çıktık. Ne diyorlar 'Son terörist kalıncaya kadar devam edeceğiz.' Bunun durması ancak demokratik değişimle olur. Bu konuda Emek ve Özgürlük İttifakı (HDP) üzerine düşeni yapacak" dedi.
ALTILI MASA'YA AKIL VERDİ: HDP İLE HAREKET EDİN
Diğer yandan Altılı Masa'ya akıl veren terörist Karasu, HDP ile ortak hareket etmeleri gerektiğini belirterek şöyle konuştu:
Açıklama yaptılar. Biz üzerimize düşen sorumluluğu yerine getireceğiz dediler. Biz inanıyoruz. Üzerine düşen sorumluluğu yerine getirecekler. Kesinlikle demokrasi güçleri ortak hareket ederse, birlikte hareket ederlerse, yoğun çalışırlarsa Erdoğan gidicidir. Erdoğan'ı kimse ayakta tutamaz.