Yandex Metrica

Sitede Ara

Terör örgütü elebaşı Sabri Ok, seçim sürecinde desteklediği Kılıçdaroğlu'na tepkili

Terör örgütü elebaşı Sabri Ok, seçim sürecinde desteklediği Kılıçdaroğlu'na tepkili

14 Mayıs ve 28 Mayıs seçiminde Kemal Kılıçdaroğlu'na destek açıklamalarıyla bilinen terör örgütü elebaşı Sabri Ok, Sinan Oğan'ın seçimi 2. tura bırakmasının ardından bir anda milliyetçilik oynamaya başlayan CHP'ye tepki gösterdi.

Gündem

23.01.2024, 21:00

Terör örgütü PKK elebaşı Sabri Ok, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyen kişiler arasındaydı.

14 Mayıs'taki seçimlerin Sinan Oğan sayesinde 2. tura kalmasının ardından milliyetçilik oynayan CHP, kendilerini destekleyen Sabri Ok'tan tepki görmeye başladı.

Onlar teleferik kazasının kahramanları! 500 personel nefes kesen kurtarma operasyonuna imza attı! Onlar teleferik kazasının kahramanları! 500 personel nefes kesen kurtarma operasyonuna... Haberi Görüntüle

''FARKLI BİR ADAY OLSAYDI KAZANABİLİRDİ''

Sabri Ok, ''Eğer farklı bir CHP'li aday olsaydı kazanması mümkün olabilirdi. Aday belirleme ve netleştirmede eksiklik vardı; sosyolojiyi görmeleri ve doğru okumaları halinde faşizme karşı kazanabilirlerdi'' ifadelerini kullandı.

İttifak'ın özellikle 28 Mayıs seçiminde terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'a, PKK'ya ve Kürt halkına karşı dillerini, stratejilerini, değiştirdiğini söyleyen Sabri Ok, ''O kadar ilkesiz, o kadar pragmatik ve dar bir şekilde hareket etmek olmaz.'' diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading