Yandex Metrica
SON DAKİKA
Terör örgütlerinin ayağına gittiler! İkna etmeye çalıştılar! 'Münbiç'i Türkiye'ye teslim edin'

Terör örgütlerinin ayağına gittiler! İkna etmeye çalıştılar! 'Münbiç'i Türkiye'ye teslim edin'

Türkiye’nin olası sınır ötesi operasyonu terör örgütü desteklerini ve örgütü korkutuyor. Ortaya çıkan yeni görüntülerde ABD, İngiltere ve Fransa'nın öncülük ettiği koalisyon, terör örgütlerinin ayağına giderek anlaşma çalıştığı iddia edildi.

Gündem

23.01.2024, 19:30

Uluslararası Koalisyon'dan yaklaşık 40 kişilik bir askeri heyet, Münbiç'te terör örgütü PKK/YPG'ye bağlı sözde Münbiç Askeri Konseyi ile bir görüşme gerçekleştiği öne sürüldü. Uluslararası Koalisyonun PKK/YPG'den 'Münbiç'i Türkiye’ye teslim edin' dediği ortaya atıldı.

2024 MARDİN-KIZILTEPE SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Mardin-Kızıltepe'de hangi... Haberi Görüntüle

MÜNBİÇ'İ TÜRKİYE'YE TESLİM EDİN!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "bir gece ansızın geliriz ve tepelerine bineriz" diyerek söylediği Suriye'nin kuzeyinde terör örgütü PKK/YPG'ye yönelik yeni operasyon öncesi terör örgütü destekçileri, operasyonu engellemek için ellerinden geleni yapıyorlar.

Londra merkezli Suriye İnsan Hakları Gözlemevi'nin (SOHR) tarafından ortaya atılan iddiaya ABD, İngiltere ve Fransa'nın öncülük ettiği Uluslararası Koalisyon'dan yaklaşık 40 kişilik heyet, YPG/PKK'ye bağlı sözde yöneticilerle bir dizi toplantılar gerçekleştirdi.

PKK/YPG'ye bağlı sözde Münbiç Askeri Konseyi ile yapılan görüşmede, Türkiye'nin olası operasyonu ele alındı.

Heyet yetkililerinin Fırat'ın doğusundaki YPG bölgelerini büyük bir Türk askeri operasyonundan korumak için Münbiç şehrini Türkiye'ye teslim etmeyi teklif ettiğini iddia etti.

Örgütün ise bu teklife henüz net yanıt verdiği bilinmiyor.

Fotoğrafın heyet ile terör örgütü üyelerinin görüşme yaptığı binayı koruyan Amerikan askerlerine ait olduğunu iddia edildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading