Yandex Metrica

Terör operasyonu sonrası Soylu'dan açıklama: Dernek, Belediye, PKK-KCK Tezgahı kurmuşlar

Terör operasyonu sonrası Soylu'dan açıklama: Dernek, Belediye, PKK-KCK Tezgahı kurmuşlar

İçişleri Bakanı Soylu'dan Adana merkezli PKK operasyonuna ilişkin açıklama yaptı. Bakan Soylu, "Dernek, belediye, PKK/KCK tezgahı kurmuşlar. Başsavcılık ve emniyet koordinasyonunda Adana'da uzun süre takip ile yapılan operasyonda 38 kişiden 36'sı gözaltında.'' ifadelerini kullandı.

Gündem

23.01.2024, 19:28

Adana merkezli 4 ilde terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyonda, aralarında Seyhan Belediye Başkan Yardımcısı Funda Buyruk ve bazı HDP'li yöneticilerin de bulunduğu 36 şüpheli gözaltına alındı.

Olası İstanbul depreminde en güvenli yer neresi? Uzman isimden olay yorum Olası İstanbul depreminde en güvenli yer neresi? Uzman isimden olay... Haberi Görüntüle

HDP'Lİ VE CHP'Lİ İSİMLER GÖZALTINDA

Adresleri tespit edilen şüphelilere yönelik özel harekat polislerinin de desteğiyle Adana merkezli Mersin, Diyarbakır ve Mardin'de düzenlenen operasyonda, Funda Buyruk ile HDP Adana İl Başkanı Mehmet Karakış ve İl Başkan Yardımcısı Helin Kaya'nın da aralarında olduğu bazı şüpheliler yakalandı. Zanlıların adreslerinde, ruhsatsız 3 tabanca, çok sayıda dijital materyal ve örgütsel kitap ele geçirildi.

Bakan Uraloğlu'ndan hala Türkiye'ye temsilci atamayan X için açıklama! Bant daraltma gündemde Bakan Uraloğlu'ndan hala Türkiye'ye temsilci atamayan X için açıklama! Bant... Haberi Görüntüle

''PKK TEZGAHI KURMUŞLAR''

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Adana merkezli PKK/KCK operasyonunda 36 kişinin gözaltına alındığını bildirdi. Soylu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Dernek, belediye, PKK/KCK tezgahı kurmuşlar. Başsavcılık ve emniyet koordinasyonunda Adana'da uzun süre takip ile yapılan operasyonda 38 kişiden 36'sı gözaltında. Aralarından biri belediye kadrolarında, biri de KCK/TDÖ sözcüsü Ayşe Irmak. Nerede bulursak aman vermeyeceğiz." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading