Yandex Metrica

Tepkilerin odağındaydı! İBB o konuda geri adım attı: Tüm ev sahiplerini ve kiracıları ilgilendiren kararı aldı

Tepkilerin odağındaydı! İBB o konuda geri adım attı: Tüm ev sahiplerini ve kiracıları ilgilendiren kararı aldı

Daha önce sadece 2000 öncesi binalara deprem dayanıklılık testi yapılacağını açıklayan ve büyük tepki çeken İBB, kararından geri adım attı ve 2000 sonrası yapılan binaların da deprem dayanıklılık testine tabii olacağını açıkladı.

Gündem

23.01.2024, 20:29

Geçtiğimiz haftalarda sadece 2000 öncesinde yapılan binaların deprem dayanıklılık testine tabii tutulacağını açıklayan İBB, gerek sosyal medyada gerekse de vatandaş nezdinde büyük tepkilere maruz kalmıştı. 

İnsanın  hayatını ilgilendiren böyle bir konuda 2000 sonrası evlerin de teste tabii tutulması gerektiğini aktaran vatandaşlar İBB'yi şikayet yağmuruna tutmuştu.

23 Nisan Bugün AVM'ler açık mı? AVM'ler saat kaça kadar açık? Alışveriş merkezleri kaçta açılıyor? 23 Nisan Bugün AVM'ler açık mı? AVM'ler saat kaça kadar... Haberi Görüntüle

TEPKİLERDEN SONRA GERİ ADIM ATILDI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, gelen tepkilerin ardından geri adım attı ve bina dayanıklılık testlerinin 2000 yılından sonra sonra yapılan binaları da kapsayacağını açıkladı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, resmi sosyal medya hesabı Twitter'dan İBB içerisinde alınan yeni kararı duyurdu. İmamoğlu, İBB tarafından yapılan binalar için 'hızlı tarama' yöntemine artık 2000 yılı sonrasının da dahil edildiğini belirtti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading