Yandex Metrica

Temel Karamollaoğlu'ndan Ayasofya çıkışı: Bir kısmı turistlere açılabilir!

Karar TV'de katıldığı canlı yayında Elif Çakır ve Taha Akyol'un sorularını cevaplayan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Ayasofya konusunda dikkat çeken ifadeler kullandı.

Gündem

03.02.2024, 12:42

Ayasofya, büyük bir hasretin ardından 24 Temmuz 2020'de yeniden cami statüsüne çevrilip ibadete açılmıştı.

Müslüman aleminin uzun yıllardır hayalini kurduğu şey gerçekleşmiş, bu hadise gerek İslam aleminde gerekse de Hristiyan aleminde büyük yankı uyandırmıştı.

Karar TV'de canlı yayına katılan Saadet Partisi Genel Başkanı ve 6'lı masanın ortağı Karamollaoğlu, Ayasofya'nın bir kısmınının turistlere açabileceğini söyledi.

Anne 325 euro yardım başvurusu nereden, nasıl yapılır? 325 avro kimlere verilecek? Anne 325 euro yardım başvurusu nereden, nasıl yapılır? 325 avro... Haberi Görüntüle

AYASOFYA BÜYÜK BİR BİNA

"Ne Sayın Kemal Kılıçaroğlu'nun ne de bir başkasının Ayasofya'yı cami olmaktan çıkarmak gibi bir niyeti yok. Ayasofya büyük bir bina. Cami olarak kullanılan kısımların ötesinde diğer bölümler turistlere de açılır. Gelirler, ziyaret ederler." şeklinde konuşan Karamollaoğlu'nun bu sözleri daha önce yaptığı Ayasofya paylaşımını akıllara gatirdi. Karamollaoğlu, "Ayasofya fethin sembolüyse Fatih'in sembolü de adalettir. İktidara geldiğimizdeAyasofya gerçek manada açılmış olacak. Kendi ruhuna kavuşacaktır." ifadelerini kullanmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading