Yandex Metrica
SON DAKİKA
Temel atma fiyaskosu! Akşener ve Kılıçdaroğlu'nun açılış yaptığı kamp alanında koyunlar otluyor

Temel atma fiyaskosu! Akşener ve Kılıçdaroğlu'nun açılış yaptığı kamp alanında koyunlar otluyor

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçadaroğlu'nun Adana'da birlikte açılışını yaptıkları karavan kampında koyunlar otluyor.

Gündem

31.01.2024, 05:42

Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener'in Adana'da göstermelik olarak açılışını yaptıkları karavan kampında koyunların otladığı görüldü.

Ayrıca yine sözde temeli atıldığı söylenen Mangal Park alanında da boş arazinin tellerle çevrilmiş olduğu görüldü.

Özlem ve Tayyar Öz çifti skandalı! Şirketlerine atanan kayyum Bünyamin... Haberi Görüntüle

"HİÇBİR AÇILIŞLARI GERÇEK DEĞİL"

Sabah'ın haberine göre; Çukurova İlçesi'nin Güzelyalı Mahalle Muhtarı Göktürk Güngör, "Temeli atıldığı denilen karavan kampında ne elektrik ne de su çekilmiş durumda. Bunlar sadece tabela olarak geçiyor. Maalesef hiçbir açılışları gerçek değil" derken, Çukurova İlçe Belediye Meclis Üyesi Mustafa Aslan Deveci ise projelerin çoğunun meclis gündemine bile gelmediğini ileri sürerek, "Temellerini attıklarını söyledikleri yerle gündemimize bile gelmediği gibi komisyondan dahi geçmedi" dedi.

31 Mart (bugün) İstanbul'da otobüsler bedava mı? Seçim günü İETT... Haberi Görüntüle

İLK FİYASKO DEĞİL

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun pandemi sürecinde Adana Büyükşehir Belediyesinin "Bir haftada bin kişilik sahra hastanesi kurdu" diyerek övündüğü yerin fuar alanı olduğu ortaya çıkmıştı.

Hastane olarak hiç hizmet vermeyen fuar alanında 2020 yılının Kasım ayında ise Estetik Kozmetik Güzellik fuarı düzenlenmişti. Geçen 12 Kasım'da ise aynı fuar alanında Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın oğlunun düğünü yapılmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading