Yandex Metrica
SON DAKİKA

Sitede Ara

Teknoloji ürünleri gençlere ucuza satılacak! Müjdeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan duyuracak

Teknoloji ürünleri gençlere ucuza satılacak! Müjdeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan duyuracak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 28 Ekim'de duyurması beklenen AK Parti'nin seçim beyannamesinde gençler için indirimli, vergisiz teknoloji ürünleri projesi var.

Gündem

23.01.2024, 19:50

Cumhuriyet tarihin en büyük sosyal konut projesinden sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan bir müjdeyi daha açıklamaya hazırlanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Haziran ayında gerçeleşecek 2023 seçim çalışmaları kapsamında 28 Ekim'de açıklayacağı Vizyon Belgesi'nde, dar gelirliden çiftçi kadınlara, gençlerden emeklilere kadar her kesime yönelik projeler yer alacak. 

CHP lideri Özgür Özel'den skandal sözler! Jandarma'ya iftira attı Haberi Görüntüle

OMURGA DAR GELİRLİ VE EKONOMİ

AK Parti, seçim beyannamesine ilişkin çalışmalarına hız verdi. Çalışmadaki proje ve uygulamalar belirlendi. Seçim süreci ve belgenin omurgasını ekonomi, özellikle de dar gelirli ve çalışan kesimlerin yaşamını rahatlatacak adımlar oluşturacak. Seçim beyannamesinde, 2023 yılının Cumhuriyet'in de 100'üncü yılı olduğuna vurgu yapılacak. "100'üncü yılda, yeni yüzyılımızda Türkiye'yi bambaşka bir lige taşımak sorumluluğumuz var" ifadesi kullanılacak. AK Parti'nin 20 yıllık döneminde yapılan icraatler özeti niteliğinde bölümler yer alacak.

YÖK'ten vakıf üniversitelerine 'maaş' uyarısı: Devlet üniversitelerinden daha az ödeme... Haberi Görüntüle

YERLİ OTOMOBİL İÇİN İNDRİM

Yerli otomobilde ilk seri üretimin 29 Ekim'de banttan inmesi bekleniyor. Beyannamede yerli otomobili tercih edeceklere yönelik indirimlere yer verilmesi planlanıyor.

DGS başvuru ücreti ne kadar 2024? Dikey Geçiş Sınavı başvuru... Haberi Görüntüle

GENÇLERE UCUZ TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİ

Seçim beyannamesinde gençlere yönelik sürpriz projeler açıklanacak. Mesela bilgisayar ve cep telefonu gibi elektronik eşya alımında gençlere yönelik vergi indirimleri gündeme gelebilecek.

Ses kayıtlarını delil olarak gösterdi! CHP'yi karıştıracak itiraf: İmamoğlu önderliğinde... Haberi Görüntüle

ÇİFTÇİ KADIN PROJESİ

Gıda güvenliğinin sağlanması, şehirlere göçün önlenmesine dönük projeler de beyannamede yer alacak. Bu kapsamda kadın çiftçilerin sosyal güvenlik primlerine yönelik devlet desteği verilmesi gündeme gelecek

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading