Yandex Metrica
SON DAKİKA
Tek mesajda 5 yalan! İşte Tokyolu Ümit Özdağ'ın dillere destan son çalışması

Tek mesajda 5 yalan! İşte Tokyolu Ümit Özdağ'ın dillere destan son çalışması

Dağıstan asıllı Tokyo doğumlu Ümit Özdağ gerçeklik algısını yitirdi. Zafer Partisi'nin lideri son mesajına tam 5 yalan sığdırmayı başardı.

Gündem

06.03.2024, 21:05

Japonya başkentinde doğmuş Dağıstan asıllı Ümit Özdağ, Twitter'da tek mesaja kaç yalan sığdırabileceğini test etti. Zafer Partisi Genel Başkanı, bir paylaşımda 5 yalana yer vermeyi başararak kırılması zor bir rekora imza attı. 

Gerçeklik algısını yitiren ve kendi takipçileriyle alay etmeye başlayan Tokyolu Özdağ'ın son 'çalışması' şöyle oldu (yazım ve imla hataları Ümit Özdağ'a aittir):

"Gaziantep Karataş mahallesinde Kız caddede yürüyor, kulağında kulaklıkla müzik dinleyerek. Arkadan araba yaklaşıyor içine çekmek istiyor. Kız direniyor, arabaya tam bildirirken vatandaşlar müdahale ediyor.Yoldan geçen jandarma durumu görüyor ve Suriyeliyi alıyor.Savcı tutukluyor."

Bakan Fidan Rus mevkidaşı Lavrov ile telefonda görüştü: Türkiye'den Rusya'daki... Haberi Görüntüle

18 Mart (yarın) Çanakkale'de üniversiteler tatil mi? Çanakkale'de üniversitelerde ders... Haberi Görüntüle

BUNUN NERESİNİ DÜZELTELİM?

Tokyolunun bu son çalışması sosyal medyada alay konusu oldu. Sözkonusu mesajda bulunan yalanları bir bir sıralayan Gaziantep Valisi Davut Gül "Neresini düzeltelim?" diyerek şunları yazdı: 

"Karataş değil Abdulhamit Han, 
Araçla değil yaya,
Jandarma değil polis,
Suriyeli/yabancı değil vatandaşımız,
Savcı değil mahkeme.

Neresini düzeltelim?

Suç işleyen herkese cezası veriliyor. 

Münferit olaylar üzerinden gündem oluşturmak toplumsal barışımıza zarar veriyor!"

Karabük'te öğrenci neden intihar etti? Karabük'te intihar eden öğrenci kim? Haberi Görüntüle

SEN İNSAN DEĞİLSİN ÜMİT ÖZDAĞ

Ümit Özdağ'ın yalanlarını yalanlamaktan bıkarak birkaç gün önce "Bir deliyi başımıza saldılar. Uğraşıp duruyoruz. Hayırlısı Allah'tan" şeklinde mesaj paylaşan İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı ise Tokyolunun tek mesajda 5 yalanına sosyal medya hesabından şu tepkiyi verdi:

"Sen insan değilsin Ümit Özdağ. Senin yalanların yüzünden dün Bolu'da parkta oturan dört masum bıçaklandı, biri de darp edildi! Senin yatacak yerin yok!"

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading