Yandex Metrica

TBMM'den HDP'li Güzel'e bir hafta süre! Savunması isteniyor

TBMM'den HDP'li Güzel'e bir hafta süre! Savunması isteniyor

TBMM Anayasa-Adalaet Karma Komisyonu tarafından HDP'li milletvekili Semra Güzel'e sözlü ve yazılı savunma vermesi için tebligat gönderildi.

Gündem

23.01.2024, 18:47

TBMM Anayasa-Adalet Karma Komisyonu üyelerinden oluşturulan hazırlık komisyonu, 2017'de öldürülen PKK'lı terörist Volkan Bora ile fotoğrafı yayılan HDP'li milletvekili Semra Güzel'in yasama dokunulmazlığının kaldırılması yönündeki raporu Anayasa-Adalet Karma Komisyonu'na gönderildi. 

Çanakkale Gelibolu'da petrol mü bulundu 2024? Çanakkale'de kaç metreküp petrol bulundu? Çanakkale Gelibolu'da petrol mü bulundu 2024? Çanakkale'de kaç metreküp petrol... Haberi Görüntüle

DELİLLER RAPORDAKİ YERİNİ ALDI

Hazırlanan raporda, Güzel'in dokunulmazlığının kaldırılmasına ilişkin 2 Cumhurbaşkanlığı Tezkeresi ve suçlamalar, Güzel'in sözlü savunması ve deliller bulundu. 

MEB Bursluluk Sınavı 2024 nerede yapılacak? MEB sınav giriş yerleri açıklandı mı? Bursluluk sınavı giriş belgesi nereden alınır? MEB Bursluluk Sınavı 2024 nerede yapılacak? MEB sınav giriş yerleri... Haberi Görüntüle

BİR HAFTA SÜRE TANINDI

Diğer yandan raporda, Güzel'in dokunulmazlığının kaldırılmasına ilişkin komisyonun oy çokluğu ile karar aldığı da yer aldı. 

HDP'li Güzel'e bir hafta süre tanıyan Komisyon, 17 Şubat günü toplanarak son kararını verecek. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading