Yandex Metrica
SON DAKİKA
TBMM'de Ukrayna oturumu! Konuşulanlar devlet sırrı sayılacak

TBMM'de Ukrayna oturumu! Konuşulanlar devlet sırrı sayılacak

TBMM'de Ukrayna için kapalı oturum yapılıyor. Rusya-Ukrayna savaşıyla ilgili gelişmelerin ele alınacağı toplantıda, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, milletvekillerini bilgilendiriyor. Ayrıca toplantıda konuşulanlar devlet sırrı sayılacak.

Gündem

23.01.2024, 18:54

Rusya-Ukrayna savaşı 7.gününde devam ediyor. TBMM Genel Kurulu, Rusya-Ukrayna savaşıyla ilgili gelişmelerin ele alınacağı kapalı oturuma geçti. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Meclis Genel Kurulunu Ukrayna ile Rusya arasında yaşanan krizle ilgili bilgilendiriyor.

ABB Başkan adayı Altınok'tan çalışanlara söz: 'Hiçbir işçimizin çoluğunun, çocuğunun... Haberi Görüntüle

SİYASİ PARTİLERE SÖZ HAKKI VERİLECEK

Genel Kurul, Meclis Başkanvekili Celal Adan başkanlığında toplandı. Adan, birleşimin başlangıcında yürütmenin, Ukrayna'da yaşanan son gelişmelere ilişkin gündem dışı söz talebi olduğunu aktardı. Bu isteği yerine getireceğini belirten Adan, talep olması halinde siyasi partilere de söz hakkı vereceğini söyledi.

Bakan Yerlikaya duyurmuştu! 'Mahzen-9' operasyonlarında yeni gelişme Haberi Görüntüle

KONUŞMA SÜRELERİ BELLİ OLDU

Celal Adan, yürütme için 20, Mecliste grubu bulunan siyasi parti temsilcileri için 10 ve grubu bulunmayan bir milletvekili için 5 dakika konuşma süresi tanıyacağını belirtti.

2024 ORDU SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Ordu'da hangi... Haberi Görüntüle

DEVLET SIRRI KABUL EDİLECEK

Toplantıda konuşulan tüm bilgiler devlet sırrı olarak kabul edilecek. Gizli oturumda tutanakları yeminli stenograflar tutacak. Kapalı oturumun tutanağı daha sonra bir zarfa konularak görevli katip üyelerce mumla mühürlenecek ve Meclis arşivine kaldırılacak. Oturuma katılan milletvekillerinin konuyla ilgili açıklama yapması da yasak olacak.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayaydın'dan mevcut belediyeye eleştiri: 'Bütün... Haberi Görüntüle

DİLSİZ KAVASLAR GÖREV YAPACAK

Görüşmede milletvekillerine yardımcı olmak amacıyla sağır ve dilsiz kavaslar görev yapacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading