Yandex Metrica
SON DAKİKA
TBMM'de devir teslim: Meclis Başkanı Kurtulmuş görevi Bahçeli'den devraldı

TBMM'de devir teslim: Meclis Başkanı Kurtulmuş görevi Bahçeli'den devraldı

Üçüncü tur oylama sonucunda aldığı 321 oyla Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin yeni başkanı seçilen AK Parti İstanbul Milletvekili Numan Kurtulmuş, görevi geçici başkan Devlet Bahçeli'den devraldı.

Gündem

23.01.2024, 22:22

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin yeni başkanı seçilen AK Parti İstanbul Milletvekili Numan Kurtulmuş, görevi geçici başkan Devlet Bahçeli'den devraldı.

TBMM'de Devir Teslim Töreni yapıldı. 321 oyla TBMM başkanlığına seçilen Numan Kurtulmuş, görevi Devlet Bahçeli'den devraldı. Görevi devreden Bahçeli şöyle konuştu: 

2024 MANİSA-ŞEHZADELER SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Manisa-Şehzadeler'de hangi... Haberi Görüntüle

"DESTEKÇİSİ OLACAĞIZ"

"14 Mayıs ve 28 Mayıs tarihlerinde yapılmış olan seçimlerinden sonra açılmış olan TBMM'nin bugün başkanını seçmekle Türk milleti yeni bir aşamaya gelmiştir. Allah hayırlı uğurlu etsin. Bir Osmaniye Milletvekili olarak da Sayın Başkanımızın her türlü konuda destekçisi olacağımıza milletimizin önünde söz veriyorum."

31 Mart Gaziantep'te otobüsler ücretsiz mi? Seçim günü (bugün) GAZİRAY,... Haberi Görüntüle

"MİLLETİMİZİN VERDİĞİ GÖREVLERİ VAKFEDEREK ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Numan Kurtulmuş ise "Güçlü bir Meclis oluşturma imkanı ortaya çıkmıştır. Bu sebeple milletimize şükranlarımızı bildiriyorum. Meclis Başkanlığı yaparak Türkiye'ye örnek bir başkanlık gösterdiniz. Desteğini hissetmekten büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Cumhur İttifakı olarak duraksamadan çalışmaya devam edeceğiz. 16 siyasi parti var. Çeşitliliği olan bir parlamento ortaya çıktı. Biz de milletimizin verdiği bu görevleri vakfederek çalışmaya devam edeceğiz. Allah yardımcımız olsun" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading