banner2

TBMM Başkanı Şentop'tan Kur'an-ı Kerim'e ve Türk bayrağına yapılan saygısızlığa sert tepki

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Danimarka'da dün Kur'an-ı Kerim'e ve Türk bayrağına karşı yapılan saldırıyı kınayarak "İslam'ın en temel değerlerine ve Müslümanlara saldırarak açıkça savaş açanlara karşı yasal süreçlerin başlatılması için başta Danimarka makamları olmak üzere uluslararası yargı kurumlarını göreve çağırıyoruz" ifadelerini kullandı.

Gündem 25.03.2023, 21:43 27.03.2023, 19:48
Abone ol
TBMM Başkanı Şentop'tan Kur'an-ı Kerim'e ve Türk bayrağına yapılan saygısızlığa sert tepki

Mustafa Şentop, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Danimarka'daki Türkiye Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim'e ve Türk bayrağına karşı yapılan aşağılık saldırıyı ve bu kabul edilemez eylemlere izin verilmesini en sert şekilde kınadığını bildirdi.

Meclis Başkanı Şentop, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"İslam'ın en temel değerlerine ve Müslümanlara saldırarak açıkça savaş açanlara karşı yasal süreçlerin başlatılması için başta Danimarka makamları olmak üzere uluslararası yargı kurumlarını göreve çağırıyoruz."

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!