Yandex Metrica
SON DAKİKA
Tatil fotoğrafıyla tepki çekmişti! CHP'li Mahmut Tanal'ın imaj kurtarma çalışması

Tatil fotoğrafıyla tepki çekmişti! CHP'li Mahmut Tanal'ın imaj kurtarma çalışması

Seçim hezimetinin şokunu henüz üzerinden atamayan muhalefet, yenilginin nedenlerini araştırırken Mahmut Tanal'ın soluğu tatilde alması sosyal medyada büyük tepki topladı. Mahmut Tanal, bu sabah yeni bir fotoğraf paylaşarak imajını düzeltmeye çalıştı.

Gündem

23.01.2024, 20:59

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinden büyük bir hezimetle ayrılan muhalefette çatırdamalar başlarken CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal'ın dün sosyal medyadan paylaştığı tatil fotoğrafı tartışma yarattı.

CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ''Günaydınlar. Sağlıklı ,huzurlu ve esenlikler dolu bir hafta diliyorum.'' ifadelerini kullanarak tatil fotoğrafını takipçileriyle paylaştı.

Murat Kurum Avcılar mitinginde konuştu: 'Metrolar bozuldu, otobüsler yandı yandı... Haberi Görüntüle

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ 

Seçim hezimetinin şokunu henüz üzerinden atamayan muhalefet, yenilginin nedenlerini araştırırken Mahmut Tanal'ın soluğu tatilde alması sosyal medyada büyük tepki topladı. Mahmut Tanal'ın tatil fotoğrafıyla ilgili sayısız yorum yapıldı ve binlerce eleştiri aldı. Mahmut Tanal'ın paylaşımına isyan eden muhalif vatandaşlar, yaşanan durumu 'rahatlık ve sorumsuzluk' olarak nitelendirdi.

Dışişleri Bakanı Fidan: Biz vurdukça köşeye sıkışan PKK müsamaha gösteren... Haberi Görüntüle

ECE ÜNER: BÖYLE MUHALEET DOĞRU DEĞİL HATTA YANLIŞ BİLE DEĞİL

Mahmut Tanal'a tepki gösterenler arasında gazeteci Ece Üner de vardı. Ece Üner, Mahmut Tanal'ın paylaşımına tepki gösterirken şu ifadeleri kullandı;

“Adam kazandığının ertesi günü ‘çalışın, daha çok çalışın’ diyor. Muhalefettekiler soluğu tatilde alıyor. Böyle muhalefet doğru değil hatta yanlış bile değil.”

Son dakika: Para kulesinde yeni gelişme: Şişli Belediye Başkanı Muammer... Haberi Görüntüle

DURUMU KURTARMAYA ÇALIŞTI

Yaşananların ardından Mahmut Tanal, Twitter hesabından bu sabah saatlerinde bir paylaşım daha yaptı. Mahmut Tanal bu kez de sebze ve meyve taşıyan emekçi vatandaşlara yardım ettiği bir görseli paylaşarak durumu kurtarmaya çalıştı. Mahmut Tanal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ''Günaydın Türkiye’m! Hiçbir zaman ümitsiz olmayacağız, çalışacağız, memleketi kurtaracağız” diyerek Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yolundan gidenlere, ümidi yitirmeden, geri durmadan mücadeleyi sürdürmek yakışır!'' ifadelerini kullandı.

Bu paylaşıma tepki yağdı: DEM'li Ferhat Encü'den alçak paylaşım: İstanbul... Haberi Görüntüle

HALK BUNU YEMİYOR

Dün tatil pozu paylaşan bugün ise işçinin yanındayım mesajı veren Mahmut Tanal'ın imaj çalışması sosyal medya kullanıcıları tarafından 'ti'ye alındı. Yapılan yorumlarda 'halk bunu yemiyor' ifadesi kullanıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading