Yandex Metrica
SON DAKİKA
Tatar'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a başsağlığı mesajı

Tatar'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a başsağlığı mesajı

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, 3 askerin Pençe-Yıldırım Harekatı bölgesinde şehit olması nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan'a başsağlığı mesajı gönderdi.

Gündem

23.01.2024, 17:49

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a başsağlığı mesajı gönderdiği belirtildi.

Gönderdiği başsağlığı mesajında, Pençe-Yıldırım Harekatı bölgesinde yapılan terör saldırısını kınayan Tatar, “Ana vatan Türkiye'mizin hain terör saldırılarından bir an önce kurtulmasını temenni ederim. Sizlerin acısı bizim de acımızdır” dedi.

Irak'ın kuzeyinde terör örgütü PKK'ya karşı sürdürülen Pençe-Yıldırım Harekatı bölgesinde teröristlerin haince tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu üç askerin şehit olduğunu ve iki askerin de yaralandığını büyük bir üzüntü ile öğrendiğini belirterek bu hain saldırıyı kınadı.

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu asra Türk mührü vuracağız Haberi Görüntüle

“SİZLERİN ACISI BİZİM DE ACIMIZDIR”

Türkiye'de yaşanan yangın ve sel felaketleri nedeniyle duyduğu üzüntüyü de dile getiren Tatar, “Sizlerin acısı bizim de acımızdır” değerlendirmesini yaptı.

Tatar, terör saldırılarında ve yaşanan doğal afetlerde yaşamını yitirenlere Allah'tan rahmet dilerken, yaralıların da en erken zamanda sağlıklarına kavuşmalarını temenni etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading