Yandex Metrica

Tarım ve Orman Bakanlığı harekete geçti! Ücretsiz verilecek: Resmi Gazete'de yayımlandı

Tarım ve Orman Bakanlığı harekete geçti! Ücretsiz verilecek: Resmi Gazete'de yayımlandı

Kahramanmaraş merkezli 11 ilde büyük yıkıma neden olan deprem felaketi nedeniyle Tarım ve Orman Bakanlığı'nın bazı mal ve hizmetlerinin ücretsiz verilmesi sağlanacak. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gündem

23.01.2024, 20:29

Kahramanmaraş merkezli 11 ilde büyük yıkıma neden olan deprem felaketi sonrası Tarım ve Orman Bakanlığı harekete geçti.  Bakanlığın bazı mal ve hizmetlerinin ücretsiz olarak verilmesi kararlaştırıldı.

Faik Öztürk felç mi geçirdi? Faik Öztürk yoğun bakımda mı? Faik Öztürk felç mi geçirdi? Faik Öztürk yoğun bakımda mı? Haberi Görüntüle

RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI

Konuya ilşkin Cumhurbaşkanı kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, Cumhurbaşkanı Kararı ile ilan edilen olağanüstü hal süresince, Kahramanmaraş merkezli deprem afeti nedeniyle yurt dışından yapılacak gıda yardımlarına ilişkin Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanunu kapsamında Tarım ve Orman Bakanlığı döner sermaye işletmeleri tarafından düzenlenecek belgeler ile 6 Şubat'ta meydana gelen depremler nedeniyle zarar gören ve afet bölgesi ilan edilen illerdeki Bakanlık döner sermaye işletmeleri tarafından üretilen mal ve hizmetler ücretsiz olacak.

Antalya'daki teleferik faciasıyla ilgili tutuklanan CHP'li Kepez Belediye Başkanı Mesut Karagöz hakkında karar verildi Antalya'daki teleferik faciasıyla ilgili tutuklanan CHP'li Kepez Belediye Başkanı Mesut... Haberi Görüntüle

BAKANLIK TARAFINDAN VERİLECEK

Karar kapsamındaki mal ve hizmetler Bakanlık tarafından belirlenecek.

Karar, 6 Şubat'tan geçerli olmak üzere yürürlüğe girdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading