Yandex Metrica
SON DAKİKA
Tanju Özcan'ın skandallarına bir yenisi daha eklendi!

Tanju Özcan'ın skandallarına bir yenisi daha eklendi!

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın yeni skandalı infial oluşturacak cinsten. Mültecilerle ilgili aldığı zamlı su kararı ile tepki çeken  Özcan, katıldığı YouTube programında başında geçen anılarını anlattı. Özcan, başörtülü kadın hakkında iğrenç ifadeler kullandı!

Gündem

23.01.2024, 17:54

Daha önce mülteciler hakkında aldığı skandal kararları ve sözleriyle gündeme oturan CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, bu kez de bir YouTube'da konuk olduğu videoda başörtülü kadın hakkında mide bulandırıcı anısını gülerek anlattı.

Özcan, "Bir açılış yapıyoruz Bolu'da acelem de var. Bir tesettürlü bayan geldi. Tanju bey bir konu var konuşabilir miyiz dedi. Ben de hemen Ankara'ya dönmem lazım. Özel değilse burada konuşabilir misiniz? dedim. Sıkıntı yok dedi. Benim bebeğim yok. Bana yardımcı olur musunuz? Dedi. Hanımefendi ben size nasıl yardımcı olabilirim dedim. Meğer kadın tüp bebek tedavisi olmak istiyormuş. Tabi öyle konuya böyle girince çevredekiler gülüyor. Benim böyle çok fazla anım var." şeklinde konuşarak bir skandala daha imza attı.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan tepkilerin odağı oldu. On binlerce kullanıcının Özcan hakkında "iğrenç, mide bulandırıcı" demesi ise oldukça dikkat çekti. Bolu Belediye Başkanı hakkında Twitter'da #İğrençsinTanjuÖzcan hactagi bir numaraya yükseldi.

İşte Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan hakkında yapılan paylaşımlar:

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading