Yandex Metrica
SON DAKİKA
Tanju Özcan'a bıçaklı saldırı girişimi: Dünyayı başlarına yıkarım

Tanju Özcan'a bıçaklı saldırı girişimi: Dünyayı başlarına yıkarım

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a makamında bıçaklı saldırı girişiminde bulunuldu. Saldırı sonrası konuşan Tanju Özcan, ''Belediye çalışanlarıma bir zarar gelirse dünyayı başlarına yıkarım'' dedi.

Gündem

23.01.2024, 22:16

Daha önce göçmenlerle ilgili yaptığı ırkçı açıklamalarının yanı sıra AK Parti Meclis üyesi Hacer Çınar’a yönelik sarf ettiği yakışıksız sözler sonrası CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, bıçaklı saldırıya uğradı. Bolu Belediye binasında bıçaklı saldırı girişiminde bulunduğu iddiasıyla 1 kişi, polis tarafından etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı. Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan saldırı girişimiyle ilgili konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Sağlık alanında dünyada Türkiye'nin eline su dökecek ülke... Haberi Görüntüle

''TEHDİTLER ÇOK ARTTI''

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Ben belediyenin ek hizmet binasındaki makam odamdayken buradaki makam odama kimliği belirsiz bir şahıs gelmiş. Bağırmış, çağırmış. Arkadaşları tehdit etmiş. Beni aramış. Sonra polis tarafından gözaltına alınmış. Önce polis niye vardı? Onu söyleyeyim. Bir süredir bana yönelik tehditler çok arttı. Yani önüne gelen tehdit etmeye başladı. Tabiri caizse. Özellikle PKK ve onun uzantıları üzerinden çok yoğun tehditler alıyorum. Bundan dolayı da sağ olsun sayın emniyet müdürümüz bir süredir belediyede benim bilgim dahilinde ve haricinde, emniyet tarafından özel olarak korunuyorum” ifadelerini kullandı.

Ses kayıtlarını delil olarak gösterdi! CHP'yi karıştıracak itiraf: İmamoğlu önderliğinde... Haberi Görüntüle

''ARTIK YETER YANİ''

Aldığı tehditlerden korkmadığını belirten Tanju Özcan, ''Arkadaşlar ben tehdit almaktan korkan bir adam değilim. Hayatım boyunca birçok tehdide maruz kaldım. Gün geldi FETÖ’cüler tehdit etti. Gün geldi. PKK’nın ölüm listelerine aldılar. Terör örgütlerini ölüm listelerini aldılar. Ve bunu bana marifetmiş gibi tebliğ ettiler. Ama artık bunların boyutları çok artmaya başladı. Ve eskiden milletvekiliyken sadece kendimden sorumluydum. Şu an arkadaşlar bu binada 500 tane çalışan var. En azından. Bu arkadaşlarıma tedirgin ediyorlar, korkutuyorlar. Yani elinde bıçakla biri geliyor, bağırıp çağırıyor. Buradaki çalışanlara bundan doğal olarak etkilenmemeleri mümkün değil. Artık yeter yani'' dedi.

Terör propagandası! Netflix'in '3 cisim problemi' dizisinde skandal: PKK'yı temsil... Haberi Görüntüle

''DÜNYAYI BAŞLARINA YIKARIM''

Belediye çalışanlarına zarar gelmesi halinde dünyayı başlarına yıkacaklarını ifade eden CHP'li Tanju Özcan, ''Şunu herkes bilsin, biz tehditlere boyun eğmeyiz. Söyleyeceğimizden geri durmayız. Özellikle belediye çalışanlarıma bir zarar gelirse dünyaya başlarına yıkarım. Onu özellikle söylüyorum. Yani sığınmacı çeteleri tehdit ediyor bir yandan. Bir yandan PKK ve uzantıları. Yani yeter artık. Burada kendimle ilgili bir endişem yok. Dediğim gibi burada çalışan 500 tane belediye çalışanıyla ilgili endişem var. Evet güvenlik konusunda çok zayıfız. Yani şeffaf belediyecilik adına hemen hemen hiç duyarlı kapı bile koymadan insanlar bize çok kolay ulaşabilsin. Başından itibaren bunu şey yaptık ama artık bir kısım güvenlik önlemlerimizi almak zorunda kalacağız. Vatandaşımızdan bu konuda anlayış bekliyorum. Bu önlemleri şahsım için değil burada çalışan belediye çalışanlarıyla ilgili. O yüzden gereğini yapacağız. Bugün yaşanan olay emniyet bütün boyutlarını araştırıyor'' şeklinde konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading