Taner Çetin kimdir? İBB'de ne iş yapıyor?

20 Mayıs'ta İBB'ye 3. dalga yolsuzluk operasyonu başlatıldı. Operasyon kapsamında çok sayıda isim gözaltına alındı. Gözaltına alınan isimler arasında İBB Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Taner Çetin de yer alıyor. Peki Taner Çetin kimdir İBB'de ne iş yapıyordu?
İBB'ye yönelik başlatılan yolsuzluk ve usülsüzlük iddiaları üzerine başlatılan soruşturmada İBB Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Taner Çetin'in de aralarında olduğu 22 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.
TANER ÇETİN KİMDİR?
Taner Çetin İBB'de Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı olarak görev yapıyordu.
1962’de Silivri’de dünyaya gelen Taner Çetin ilk, orta ve lise eğitimini Silivri'de tamamladı.
1989 yılında Silivri Belediyesinde çeşitli görevlerde bulundu.
1996 yılında belediyedeki görevi esnasında bölgenin ilk radyosu olan Marmara Radyo TV’de yönetim kurulu üyeliği yaptı.
1996-1999 yılları arasında işletmecilik yaptı.
Avcılar Belediyesi Kültür Müdürü olarak 1999 yılında göreve başladı.
Beylikdüzü Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevine getirildi.
2017 yılı itibarı ile Kültür İşleri Müdürlüğü görevine de getilrildi.
İstanbul Büyükşehir Belediyesinde Kültürel Etkinlikler Şube Müdürü olarak 2020 yılında göreve başladı. 1 yıl sonra 2021 yılında ise Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı olarak atanmıştır.
Taner Çetin evli ve 2 çocuk babasıdır.TRHABER
