Yandex Metrica

Taksim'deki patlamada İsrail'in parmağı mı var? Teröristin yanında iki MOSSAD ajanı görüldü

Taksim'deki patlamada İsrail'in parmağı mı var? Teröristin yanında iki MOSSAD ajanı görüldü

İstanbul'da en çok turist çeken bölgelerden biri olan Taksim'de bomba saldırısı yaşanmış 8 vatandaşımız hayatını kaybetmişti. Saldırının olduğu gün yakalanan terörist PKK bağlantısını itiraf etmişti. Fakat ortaya teröristin İsrail ile bağlantısı olduğuna dair bir iddia atıldı.

Gündem

23.01.2024, 20:04

İstanbul'da dün 8 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısında saldırının faili PKK bağlantılı olduğunu itiraf eden bir kadın terörist çıkmıştı. 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu saldırının ardından yaptığı açıklamada, Suriye uyruklu Ahlam Albashır olduğunu belirtmişti. 

Cem Yılmaz kaç yaşına girdi, doğum günü ne zaman? Cem Yılmaz uzun yaşamanın sırrı ne? Cem Yılmaz kaç yaşına girdi, doğum günü ne zaman? Cem... Haberi Görüntüle

TERÖRİSTİN YANINDA İKİ İSRAİLLİ GÖRÜLDÜ 

Diğer yandan terörist sorgusunda, PKK/PYD/YPG terör örgütü tarafından özel istihbarat elemanı olarak yetiştirildiğini ve Afrin-İdlip üzerinden Türkiye'ye eylem yapmak için kaçak yollarla giriş yaptığını itiraf etmişti. 

PKK bağlantısı ortaya çıkan teröristin İstiklal Caddesi'nde güvenlik kameralarına yansıyan görüntüsünde yanında iki tane İsrailli kadın olduğu görüldü. 

Bunu da kaptırmadık! O ilimizde bir vatandaş evinin çatısına Fiat Doblo park etti: İşte o anlar Bunu da kaptırmadık! O ilimizde bir vatandaş evinin çatısına Fiat... Haberi Görüntüle

İSRAİLLİLERİN AKRABASI TESADÜF OLDUĞUNU İDDİA EDİYOR 

İsimlerinin Atedgi ve Natali Swissa olduğu öğrenilen iki İsraillinin güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerinde PKK'lı teröristle bir süre yanyana yürüdükleri ve daha sonra ayrıldıkları görülüyor. 

Atedgi'nin eşi İsrail basınına yaptığı açıklamada durumun farkında olmadıklarını belirterek, "Eşim ve ablam merkez meydanda farkında olmadan terörist şüphelinin yanına yürüdüler. Yakındaki bir mağazada birkaç dakika durduklarında onları geçti ve dışarı çıktıklarında büyük bir patlama oldu." diye konuştu. 

Eski CHP Muğla İl Başkanı kazaya karıştı! Olay yerinden kaçan başkandan ilgnç ifade: Zihin yorgunluğu! Eski CHP Muğla İl Başkanı kazaya karıştı! Olay yerinden kaçan... Haberi Görüntüle

İSRAİLLİ KADINLARIN ORDU MENSUBU OLDUĞU İDDİA EDİLDİ 

İran medyasında ise iki İsrailli kadından birinin İsrail ordusu mensubu diğerinin ise MOSSAD ajanı olduğu iddia edilirken saldırıda İsrail'in de payı olduğu öne sürüldü. 

Gıda ambalajlarının üzerine fiyat mı basılacak? Gıda ambalajlarının üzerine fiyat mı basılacak? Haberi Görüntüle

İKİ İSRAİLLİ İLK UÇAKLA ÜLKELERİNE GERİ DÖNDÜ 

Ayrıca saldırının hemen ardından iki İsraillinin ilk uçakla ülkelerine geri döndüğü bilgisi verilirken bu detay da İran basınında yer aldı. 

SON DAKİKA: Uludağ'da orman yangını başladı! Çok sayıda ekip bölgede SON DAKİKA: Uludağ'da orman yangını başladı! Çok sayıda ekip bölgede Haberi Görüntüle

TERÖRİSTİN EVİNDE İSRAİL PARASI BULUNDU 

İki İsrailli konunun dışında bırakıldığında ise bombalı çantayı bırakan terörist Ahlam Albashır'ın evinde İsrail parası bulunduğu iddia edildi. Terörist kadının kolunda da Davud Yıldızı dövmesi olduğu ortaya atılan iddialar arasında. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading