Yandex Metrica
SON DAKİKA
Taksim'de yılbaşı hazırlığı! Havadan ve karadan sıkı denetim var: İşte trafiğe kapatılacak yollar

Taksim'de yılbaşı hazırlığı! Havadan ve karadan sıkı denetim var: İşte trafiğe kapatılacak yollar

2023 yılına girmeye sayılı saatler kala İstanbul Taksim'de hummalı bir hazırlık var. Yılbaşı kutlamaları öncesi havadan ve karadan sıkı denetim yapılıyor. İstanbul'da yılbaşı tedbirleri kapsamında bazı caddeler trafiğe kapatılacak. İşte haberin detayları...

Gündem

21.03.2024, 16:51

Yeni yıla girmeye saataler kala İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde yılbaşı hazırlığı devam ediyor. Yılbaşı tedbirleri kapsamında Taksim ve İstiklal Caddesi'ne çıkan yollar trafiğe kapatılıyor. İstanbul Valiliğinin aldığı karar ile saat 14.00'da İstiklal Caddesi'ne çıkan yolların trafiğe kapatılacağı belirtildi. Vatandaşlar ise alternatif yollara yönlendirildi.

Yeni yalan yine yalan! CHP trollerinin algısı bozuldu: Videodaki kişi... Haberi Görüntüle

DEMİR BARİYERLERLE KAPATILIYOR

Güvenlik güçleri, Taksim Meydanı ve Gezi Parkı'nı demir bariyerlerle kapattı. Taksim Meydanı ve çevresinde güvenlik noktaları oluşturuldu. Polis, Gezi Parkı'na Mobil Komuta Merkezi TIR'ı kurdu. Güvenlik kameraları da gözden geçirilerek yılbaşı gecesine hazırlandı.Polis ekipleri Gezi Parkı içinde beklerken bazı noktalara da TOMA yerleştirildi.

İstanbul depreme hazır değil! Murat Kurum duyurdu: Aynı acılar bir... Haberi Görüntüle

JANDARMADAN HELİKOPTER DESTEKLİ DENETİM

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, yılbaşı tedbirleri kapsamında helikopter destekli trafik denetimi gerçekleştirdi. Jandarma ekiplerince, Beykoz Riva ve Sarıyer Uskumru'nun da aralarında bulunduğu 36 farklı yerde yol kontrol noktası oluşturuldu. Ekipler, bu noktalarda trafiği düzenlemek ve denetlemek için çalışma yaptı.

Ziraat Bankası emekli maaş promosyonlar ne kadar, kaç TL oldu?... Haberi Görüntüle

HANGİ YOLLAR TRAFİĞE KAPATILACAK?

İstanbul Valiliği, yılbaşı tedbirleri kapsamında bazı ilçelerde geçici olarak trafiğe kapatılacak cadde ve sokakları açıkladı. İstanbul genelinde yılbaşı tedbirleri kapsamında, Sarıyer, Şişli, Beşiktaş, Beyoğlu, Fatih, Bakırköy, Zeytinburnu ve Kadıköy ilçelerine 31 Aralık Cumartesi günü saat 08.00'den 1 Ocak 2023 Pazar günü saat 08.00'e kadar kamyon, tır, beton mikseri gibi ağır tonajlı araçların girişi yasaklandı. Geçici olarak araç trafiğine kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar da belirlendi.Beyoğlu'nda, saat 14.00'ten itibaren İstiklal Caddesi ve bu caddeye çıkan tüm cadde ve sokaklar, Sıraselviler Caddesi, Hocazade Sokak kesişiminden Taksim istikameti, Tak-ı Zafer Caddesi ve Ömer Hayyam Caddesi Hamalbaşı Caddesi kesişiminden trafiğe kapatılacak.

Son dakika! Bakan Yerlikaya duyurdu: 20 ilde 'Sibergöz-25' operasyonu: 50... Haberi Görüntüle

ALTERNATİF GÜZERGAHLAR

Alternatif olarak Galata Köprüsü'nden gelen sürücüler Kemeraltı, Meclis-i Mebusan ve Dolmabahçe caddelerini kullanarak Beşiktaş istikametine, Unkapanı Köprüsü'nden gelen sürücüler ise Refik Saydam Caddesi ve Tarlabaşı Bulvarı'nı takiben Divan Kavşak ve Cumhuriyet Caddesi'ne yönlendirilecek. Şişli'de saat 14.00'ten itibaren Mim Kemal Öke ve Abdi İpekçi caddeleri, Bostan, Atiye, Altın, Prof. Dr. Fevzi Fevzioğlu ve Bronz sokaklar trafiğe kapatılırken Teşvikiye, Valikonağı, Rumeli, Halaskargazi ve Cumhuriyet caddeleri alternatif olarak açıklandı. Beşiktaş'ta saat 16.00'dan itibaren Çiğdem Sokak, İskele Caddesi ve Cezayir Sokağı trafiğe kapatılacak. Sürücüler alternatif olarak Barbaros Bulvarı, Beşiktaş Caddesi ve Dolmabahçe Caddesi'ni kullanabilecek.

LGS'ye nasıl, nereden başvuru yapılır 2024? LGS son başvuru tarihi... Haberi Görüntüle

KADIKÖY'DE KAPATILACAK YOLLAR

Kadıköy'de saat 18.00'den itibaren Söğütlüçeşme Caddesi - Bestekar Dilhayat Sokağı kesişimi, General Asım Gündüz Caddesi - Kırtasiyeci Sokak kesişimi ve General Asım Gündüz Caddesi - Serasker Caddesi kesişimi trafiğe kapatılacak. Caferağa Mahallesi'nde; General Asım Gündüz Caddesi ile Nailbey, Nazmi Bey, Sakız Gülü, Dr. İhsan Ünlüer ve Şair Latifi sokaklar kesişimleri, Dr. Esat Işık Caddesi - Badem Altı Sokak kesişimi, Badem Altı Sokak ile Ruşenağa Sokak, Dalga Sokak, Moda Caddesi, Fırıldak Sokak, Gürbüztürk Sokak ve Cemal Süreya Sokak kesişimleri, Mühürdar Caddesi ile Damga Sokak ve Albay Faik Sözener Caddesi kesişimleri, Albay Faik Sözener Caddesi ile Misbah Muayyes Sokak ve Muvakkithane Caddesi kesişimleri, Rıhtım Sahil Rıhtım Sokak ile Albay Faik Sözener Caddesi kesişimi Moda yönü trafiğe kapalı olacak. Caddebostan Mahallesi'nde; Caddebostan İskele Sokak ve bu güzergaha bağlanan tüm cadde ve sokak kesişimleri trafiğe kapatılacak. Kadıköy'de kapatılacak bu yollara alternatif olarak General Asım Gündüz, Dr. Esat Işık, Rıhtım ve Söğütlüçeşme caddeleri, Çetin Emeç Bulvarı, Abdulkadir Noyan Sokak kullanılabilecek.



Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading