Yandex Metrica

Suriyeli sığınmacıları görmezden gelen İmamoğlu Ukraynalı mültecilerin yanına koştu

Yaptığı pr çalışmalarıyla ve skandallarla gündem olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bu defa Polonya'nın başkenti Varşova'ya Ukraynalı mültecileri ziyarete gitti. Sınırda Suriyeli mülteciler savaş dramı yaşarken 'evlerine dönsünler' diyen İmamoğlu'nun Ukrayna'lı mültecilerle olan diyaloğu samimiyetsizlik olarak yorumlandı.

Gündem

23.01.2024, 19:10

İstanbul dışında herşey ile fikir sahibi olan ve pr çalışması yaparak yapamadığı hizmetleri sümen altı eden CHP'li İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu bu defa Varşova'ya gitti.

Mert Demir O Ses Türkiye yarışmasına mı katıldı? Mert Demir kaçıncı oldu? Mert Demir O Ses Türkiye yarışmasına mı katıldı? Mert Demir... Haberi Görüntüle

SURİYELİ MÜLTECİLERİ GÖRMEZDEN GELDİ 

Polonya'nın başkenti Varşova'ya giderek, Ukraynalı mültecilere ziyarette bulunan Ekrem İmamoğlu'nun mültecilerle diyalogları objektiflere yansıdı.

Ukraynalı mültecileri teselli eden İmamoğlu'nun görüntüleri samimyetsizlik olarak yorumlandı. 
Öyle ki Türkiye'nin hemen sınırında savaş dramı yaşanırken milyonlarca Suriyeli sığınmacı için 'ülkelerine geri dönsünler' açıklaması yaparak, hiçbir ziyarette bulunmayan İmamoğlu'nun Ukraynalı mültecilere olan ziyareti ayrımcılık ve çifte standarttan başka birşey değil.

AVM'de intihar: Cevahir AVM kapandı mı, neden kapandı? Cevahir AVM'de intihar eden şahıs öldü mü? AVM'de intihar: Cevahir AVM kapandı mı, neden kapandı? Cevahir AVM'de... Haberi Görüntüle

'HDP ÇEKİNCESİ İMAMOĞLU'NU BURAYA GETİRMEDİ'

Bunun yanında,18 Ekim 2021'de Diyarbakır'a giden İmamoğlu Diyarbakır annelerinin yanına uğramadı. Resim sergisine katılan İmamoğlu'na Diyarbakır annelerinden tepkiler art arda gelmişti. 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepki gösteren annelerden biri olan Ayşegül Biçer, HDP ve CHP'den izin alamadığı için gelememiştir diye tepkisini belli etti. Biçer sözlerine şu şekilde devam etti; "Anneler için gerçekten üzülüp açıklama yapan siyasiler, bu kente geldiğinde bize destek ziyaretinde bulunuyor. Ama ne yazık ki; hem CHP, hem İYİ parti anneleri görmezden gelmeye devam ediyor. Her açıklamalarında, 'HDP ile ortak değiliz' diyen CHP, konu anneler olunca da üç maymunu oynuyor. İmamoğlu'nun Diyarbakır gezisi bunu bir daha ortaya koydu. HDP, çekincesi İmamoğlu'nu buraya getirmedi" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading