Yandex Metrica

Sitede Ara

Süleymancı yurdunda çocuklar öldüresiye dövüldü! O anlar saniye saniye görüntülendi

Türkiye, Süleymancı grubuna ait İstanbul'daki bir yurtta masum çocukların öğretmenleri tarafından öldüresiye dövüldüğü görüntüleri konuşuyor. Özel yurtta öğrencilere şiddet uygulayan görevli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gündem

24.03.2024, 21:33

Ekrem İmamoğlu'nun çocukken bir süre eğitim gördüğü 'Süleymancılar', İstanbul'da ortaya çıkan son görüntülerle Türkiye'nin gündemine oturdu. Esenler'de Süleymancılar olarak bilinen gruba bağlı bir yurtta kalan öğrenciler, öğretmenleri tarafından hunharca dövüldü. 

Skandal görüntüler, dayak yiyen öğrencilerden birinin güvenlik kamerası görüntülerini cep telefonuna kaydedip annesine izletmesiyle ortaya çıktı. 

Türkiye'yi sarsan dayak görüntüleri sosyal medyada infial uyandırdı. 

'BASİT YARALAMADAN' TUTUKLANDI

Esenler'deki özel erkek öğrenci yurdunda öğrencilere şiddet uyguladığı gerekçesiyle gözaltına alınan yurt görevlisi, "basit yaralama" suçundan tutuklandı.

Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğünce dün gözaltına alınan 27 yaşındaki A.E'nin işlemleri tamamlandı. Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheli, Bakırköy Adliyesine sevk edildi.

Şüpheli A.E, savcılıkta verdiği ifadede, maden mühendisi olduğunu, ilgili derneğe Nisan 2021'de büro işçisi olarak girdiğini ve bu derneğin bünyesinde erkek öğrenci yurdu bulunduğunu söyledi.

Şevket Çoruh Arka Sokaklar'da oynayacak mı? Şevket Çoruh tekrardan Arka Sokaklar'da mı? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'da oynayacak mı? Şevket Çoruh tekrardan Arka... Haberi Görüntüle

'KAFALARINA TOKAT ATTIM PİŞMANIM'

Dernekte evrak işleriyle uğraştığını ve sayısal bilgisi iyi olduğu için bazen çocuklara derslerde yardımcı olduğunu savunan şüpheli A.E, "Video görüntülerindeki olay 17 Mart 2022 tarihinde meydana gelmiştir. Çocuklara yardımcı olabilmek için etüde girmiştim, konuşmamaları yönünde sürekli ikaz etmeme rağmen konuşmaya devam ettiler. M.E.P isimli öğrenci bana karşı alaycı tavırlarda bulundu. Hep beraber gürültüyü artırdılar. Bir anlık öfke ile sessizliği sağlamak için çocukların kafalarına tokat attım. Pişmanım." diye konuştu.

Görüntülerin ortaya çıkması sonrası sözkonusu öğretmenin gözaltına alındığı belirtiliyor. Güvenlik kamerası görüntüsünü bilgisayar ekranından cep telefonuna kaydeden çocuğun, bunu dayak yediğini annesine kanıtlamak için yaptığı öğrenildi.

Son dakika! Ege Denizi'nde deprem Son dakika! Ege Denizi'nde deprem Haberi Görüntüle

İSTANBUL VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA 

İstanbul Valiliği konuya ilişkin yayınladığı açıklamada, Esenler'de bulunan özel erkek öğrenci yurdunda görevli öğretmenin soruşturma kapsamında gözaltına alındığını duyurdu. İl Milli Eğitim Müdürlüğünce müfettiş görevlendirilerek idari soruşturma başlatıldığı kaydedilen açıklamada, “Öğrencilerimize yönelik şiddet içeren bu davranış asla kabul edilemez, esefle kınıyoruz” ifadesi yer aldı.

IBAN kullananlar şimdi yandı! Artık o devir kapanıyor: Bakanlık duyurdu IBAN kullananlar şimdi yandı! Artık o devir kapanıyor: Bakanlık duyurdu Haberi Görüntüle

O CANİNİN ADI AYKUT ERSÖZ

Çocukları öldüresiye döven Süleymancı grubu üyesinin Aykut Ersöz olduğu öğrenildi. Ersöy, polis sorgusunun ardından adliyeye götürüldüğü esnada görüntülendi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading