Yandex Metrica
SON DAKİKA
Süleyman Soylu Kılıçdaroğlu'nun tezkere sözlerine ateş püskürdü: Türkiye'ye tuzak kuruluyor

Süleyman Soylu Kılıçdaroğlu'nun tezkere sözlerine ateş püskürdü: Türkiye'ye tuzak kuruluyor

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tezkere için “Evet dersek, Cumhuriyete ihanet etmiş oluruz” diyen CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na çok sert tepki gösterdi. Bakan Soylu, "Bize kim sınırlarının dışına çıkma diyorsa hain biz değiliz, hain oğlu hain odur" dedi.

Gündem

23.01.2024, 18:13

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Irak ve Suriye’ye sınır ötesi operasyon yetkisini iki yıl daha uzatan tezkereye 'hayır' oyu veren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sert tepki gösterdi.  AK Parti Tokat İl Başkanlığı’nın düzenlediği Genişletilmiş İl Divan Toplantısı’na katılan Soylu, ''Türkiye'ye tuzak kuruluyor'' ifadesini kullandı. 

Survivor All Star Aysu nereli, kaç yaşında? Survivor Aysu kimdir? Haberi Görüntüle

''HAİN OĞLU HAİNLER''

Soylu, “Eğer ‘evet’ dersek Cumhuriyete ihanet etmiş oluruz” açıklamasını yapan Kılıçdaroğlu'na ''Bize sınırlarımızın dışına kim çıkma diyorsa, kim Avaşin’den Hakurk’a kadar Afrin’den Celabrus’a kadar, Resulayn’a kadar, Tel Abyad’a kadar, Münbiç’e kadar, Kobani’ye kadar Türkiye’nin oradan saldırısına zemin açmak istiyorsa hain biz değiliz, hain oğlu hain onlardır.” şeklinde konuştu. 

Anayasa Mahkemesi'nin yeni başkanı Kadir Özkaya oldu Haberi Görüntüle

'BU MİLLET BU CUMHURİYETİ KASETLE KAZANMADI'

Kılıçdaroğlu'nun tutumunu sert sözlerle eleştiren Soylu, birilerinin talimatıyla  birlik ve beraberliğimize kast edenlere milletin hesabını soracağını ifade etti ''Afrin’den füzeleri yollasınlar, ABD’nin desteği ile beraber bir koridor tutsunlar ve Türkiye’yi tehdit etsinler. Kemal Kılıçdaroğlu, bu millet bu Cumhuriyeti de bu özgürlüğü de bu bağımsızlığı da şanla, şerefle, kanla kazandı. Senin gibi kasetle kazanmadı.”  açıklamasında bulundu.

CHP'de kiriz üstüne kiriz: CHP'li doktor Kerimoğlu, İmamoğlu'na teşhisi koydu:... Haberi Görüntüle

'BİZE NEYİN HESABINI SORACAKSINIZ?'

İçişleri Bakanı Soylu Kılıçdaroğlu'nun '' Evet dersek Cumhuriyete ihanet etmiş oluruz'' sözlerine karşılık “Bize neyin hesabını soracaksınız? Bu ülkede terörü bitirdiğimiz için mi hainiz? Biz neyin hainiyiz, Ayasofya’da “Allah-u Ekber” okuduğumuz için mi hainiz?” sözleiyle tepkisini dile getirdi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading