Yandex Metrica

Süleyman Soylu: Kemal Kılıçdaroğlu o akşam evinden Genel Merkeze gidemeyecek

Süleyman Soylu: Kemal Kılıçdaroğlu o akşam evinden Genel Merkeze gidemeyecek

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İzmir'de yaptığı konuşmada dikkat çeken ifadelere yer verdi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun önceki seçimlerde HDP'ye oy istediğini söyleyen Soylu, ''2023'te bu millet sana güzel bir hediye hazırlıyor. Öyle bir hezimete uğrayacaklar ki Kılıçdaroğlu evinden genel merkeze gidemeyecek" dedi.

Gündem

21.03.2024, 19:44

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İzmir'in Menemen ilçesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla gerçekleştirilen toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, dikkat çeken ifadeler kulland. 

Patiswiss CEO'su Elif Aslı kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Patiswiss CEO'su Elif Aslı kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Haberi Görüntüle

''O GÜNLERİ UNUTMADIK''

Bakan Soylu CHP ve HDP'nin ittifakına değindi, 2023'te gerçekleşecek seçimlere işaret etti.  Soylu "2023'te bir işimiz var. Neymiş? Bizi tehdit edecekler. 2023'te hesap soracak. Kılıçdaroğlu, biz o günleri unutmadık. Adamlarınla beraber 2018 seçimlerinde, 2019 seçimlerinde de her evden PKK'ya, HDP'ye oy istedin unutmadık.'' ifadesini kullandı.

14 ilde FETÖ'ye KISKAÇ operasyonu! 50'den fazla şüpheli enselendi 14 ilde FETÖ'ye KISKAÇ operasyonu! 50'den fazla şüpheli enselendi Haberi Görüntüle

''MİLLET SANA GÜZEL BİR HEDİYE HAZIRLIYOR''

''Şimdi 2023'te bu millet sana güzel bir hediye hazırlıyor.'' diyen İçişleri Bakanı Soylu  '2023 akşamı öyle bir hezimete uğrayacaklar ki Kılıçdaroğlu evinden genel merkeze gidemeyecek. Bu büyük millet kendi adamına, milletin adamına sahip çıkacak ve göreceksiniz 2023'ün akşamı sadece Türkiye'de seçim neticelenmeyecek burada söylüyorum, Amerika'dan Avrupa'sına dünyanın her 'Ben büyüğüm' diyen ülkeleri var ya milletin tercihi karşısında, Tayyip Erdoğan'ın önünde saf tutacaklar." şeklinde konuştu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading