Yandex Metrica

Süleyman Soylu, enkaz altında kalan vatandaşla konuştu: Duyuyor musun

Süleyman Soylu, enkaz altında kalan vatandaşla konuştu: Duyuyor musun

çişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kahramanmaraş'ta enkaz altında kalan bir vatandaşla konuştu, ekipleri bölgeye yönlendirdi. Bakan Soylu, enkaz altındaki vatandaşa ''Duyuyor musun, üzerinde bir şey var mı diye'' seslendi.

Gündem

23.01.2024, 20:24

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde bu sabah saatlerinde 7,7 büyüklüğünde meydana geldi. Şiddetli deprem Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlırurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da hissedildi. Öğle saatlerinde ise Kahramanmaraş'ta 7,6 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. 

Arsızlığın bu kadarı! Kadın kılığına girdi, okulları dikizleyip kadınlarla namaz kıldı! Gerçek ise emniyet sorgusunda ortaya çıktı! Arsızlığın bu kadarı! Kadın kılığına girdi, okulları dikizleyip kadınlarla namaz... Haberi Görüntüle

ACI BİLANÇO: 1121 VATANDAŞ HAYATINI KAYBETTİ

AFAD deprem Risk ve Azaltma Genel Müdürü Orhan Tatar, ''Şu ana kadar 120'nin üzerinde artçı sarsıntı meydana geldi. Vatandaşlarımız, buradan vereceğimiz resmi bilgiler dışında hiçbir bilgiye itibar etmesin.'' dedi.

Diplomasi trafiği başlıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan peş peşe kritik zirvelerde bulunacak: Gündem küresel barış... Diplomasi trafiği başlıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan peş peşe kritik zirvelerde bulunacak:... Haberi Görüntüle

BAKAN SOYLU KAHRAMANMARAŞ'TA

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, depremin ardından Kahramanmaraş'a gitti. Arama kurtarma ekipleri de bölgeye yönlendirildi. Bakan Soylu, bölgede incelemeler yapıp yetkililerden bilgi aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Türk Polis Teşkilatı'nın 179. kuruluş yıl dönümü mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Türk Polis Teşkilatı'nın 179. kuruluş yıl dönümü mesajı Haberi Görüntüle

''DUYUYOR MUSUN?''

Bakan Soylu, incelemeleri sırasında enkaz altında kalan bir vatandaşla konuştu. Bakan Soylu, enkaz altındaki vatandaşa ''Duyuyor musun, üzerinde bir şey var mı diye'' seslendi.




 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading