Yandex Metrica

Süleyman Soylu'dan nefret edenler listesi: Garo Paylan'dan Ümit Özdağ'a, Duran Kalkan'dan Sedat Peker'e kimler yok ki...

Süleyman Soylu'dan nefret edenler listesi: Garo Paylan'dan Ümit Özdağ'a, Duran Kalkan'dan Sedat Peker'e kimler yok ki...

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, söylemleri ve icraatlarıyla Türkiye gündeminin hep ilk sıralarında yer aldı. HDP'li Garo Paylan'ın "Ruh sağlığımızı bozuyor" sözleriyle nitelediği Soylu, kendisinden nefret eden kişi ve odaklara bakıldığında aslında herkese net bir fikir veriyor.

Gündem

04.04.2024, 19:52

ABD ve Avrupa'ya yönelik sert eleştirileriyle dikkat çeken İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, çalışma yöntemleri ve keskin mesajlarıyla sık sık gündemin ilk sırasına oturuyor. Terör ve uyuşturucu ile mücadelede elde ettiği başarılar, bu durumdan rahatsız olan kesimlerin Soylu'yu hedef tahtası haline getirmesiyle sonuçlandı. 

Kurulduğu 80'li yıllardan beri en zayıf dönemini yaşayan terör örgütü PKK, Soylu'dan nefret eden örgütlerin ilk sırasında geliyor. Örgütün Kandil'deki elebaşları Murat Karayılan, Cemil Bayık ve Duran Kalkan, neredeyse her konuşmalarında Süleyman Soylu ve Cumhur İttifakı'nı hedef alarak 'faşist' İçişleri Bakanı'nın kendilerine yaşam hakkı tanımadığını söylüyor. Soylu döneminde PKK'nın Türkiye'deki silahlı eleman sayısı 150'nin altına düştü.

Uyuşturucu satıcılarının kolunu-bacağını kırma, torbacıların mekanı haline gelmiş binaları mahkeme kararını beklemeden yıktırma gibi talimatlarını 'garip' bulan çevreler, Soylu'nun yöntemleriyle alay etmeye çalışıyor ancak zehir tacirlerine göz açtırmayan narkotik birimleri son yıllarda tonlarca uyuşturucuyu da ele geçirerek her yıl rekorlar kırıyor. 

Fırat Kalkanı bölgesine operasyon! Çok sayıda terörist imha edildi Fırat Kalkanı bölgesine operasyon! Çok sayıda terörist imha edildi Haberi Görüntüle

RUH SAĞLIĞIMIZI BOZUYOR

Garo Paylan

Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne sözde Ermeni soykırım yalanının tanınması için kanun teklifi verme cüretini gösteren HDP'li Garo Paylan'ın sözleri aslında durumu çıplak bir şekilde özetliyor: "Süleyman Soylu bizim ruh sağlığımızı bozuyor."

Uyuşturucudan rant elde edenlerin, terör örgütü PKK'nın, Meclis'te de HDP'nin hedefindeki Soylu firari FETÖ'cülerin de takibinde. Soylu'nun uygulamaya koyduğu hemen her karar, sosyal medyada FETÖ'cüler tarafından yoğun karalama kampanyasına maruz kalıyor. 'Hükümette Soylu merkezli kriz yaşandığı' yalanını sosyal medyada sık sık dolaşıma sokan FETÖ'cüler, operasyonları boşa çıksa da asla vazgeçmiyor. 

Suç örgütlerinin ardı ardına pasifize edildiği operasyonlarda güvenlik güçleri Süleyman Soylu'nun desteğini arkalarında hissediyor. Taciz, tecavüz, pedofili ve şantaj suçlarının odağındaki Adnan Oktar örgütüne yönelik operasyonlar Soylu döneminde yapıldı. Oktar örgütü, sahip olduğu bütün imkanları Soylu'yu itibarsızlaştırma kampanyası için seferber etti. 

Yasadışı eylemleriyle Adana ve çevresinde sık sık gündeme gelen Alparslan Kuytul da hayatının en zor anlarını Soylu döneminde yaşadı. Soylu'nun "Kökü dışarda olan bir adamdır. Karşımızda hakikaten bir şaklaban var" diye bahsettiği Alparslan Kuytul, "İçişleri Bakanlığı koltuğunda Süleyman Soylu oturdukça bu ülkeye huzur gelmez" demişti. Kuytul ve Furkan Vakfı çevresi de Soylu'dan nefret edenler kervanında ön sıralarda yer alıyor. 

Son dakika... Babil'de patlama sesleri! İran destekli gruplara hava saldırısı Son dakika... Babil'de patlama sesleri! İran destekli gruplara hava saldırısı Haberi Görüntüle

KAVALA'NIN KOMİSYONCUSU DA LİSTEDE

Sedat Peker

Kendisi ve adamlarına yönelik operasyon düzenleneceği haberini alınca Türkiye'den kaçan Sedat Peker de kafayı Soylu'ya takmış kriminal kimliklerden biri. Geçmişte 1,5 milyon dolar komisyon karşılığında Gezi eylemleri organizatörü Osman Kavala'ya çalışmış Peker, geçtiğimiz yıl yurtdışından yayınladığı ısmarlama vidyolarla Soylu'yu hedef almış ve firari FETÖ'cülerle tam bir uyum içerisinde çalışmıştı. Peker'i göz hapsinde tutan Birleşik Arap Emirlikleri'nde yetkililerin ona vidyo yayınlamayı yasaklamasıyla birlikte, organize suç örgütü liderinin imdadına firari casusluk sanığı Erk Acarer yetişmiş ve bu isim, Peker'in sosyal medyadaki ulağı olmuştu. 

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Uğur Dündar'a rest: Söylediklerimin arkasındayım Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Uğur Dündar'a rest: Söylediklerimin arkasındayım Haberi Görüntüle

BİR KABADAYI: İKİMİZDEN BİRİ ÖLECEK

Ümit Özdağ

Türkiye'nin mülteci işgali altında bulunduğu şayiasını yayarken dile getirdiği gerçekdışı rakamlarla Müslüman sığınmacılara yönelik nefreti körükleyen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Soylu'yu tehdit eden son isim oldu. Özdağ, katıldığı bir TV programında kendisini 'ajanlıkla' suçlayan Soylu'yu mahalle kabadayısı üslubuyla tehdit ederek Sedat Peker'in dilini kullanıp ona 'Sülü' diye hitap etti. İçişleri Bakanlığı önüne şov yapmaya giden ve Türkiye gündemini meşgul eden Özdağ, Soylu'ya şöyle seslendi: "Ya özür dileyeceksin ya da bu iş ikimizden biri ölene kadar devam edecek."

Döneri Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'in elinden kurtardık: Avrupa Parlamentosu 'döner Türkiye'nin' dedi Döneri Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'in elinden kurtardık: Avrupa Parlamentosu 'döner Türkiye'nin'... Haberi Görüntüle

O İDDİALAR CEVAPSIZ KALDI

Süleyman Soylu, dile getirdiği ifşaatlarla Altılı İttifak Masası'nı da zor durumda bıraktı. Altı partinin 28 Şubat'ta açıkladığı bildirinin önce bir Avrupa ülkesi büyükelçisine götürüldüğünü söyleyen ve başta CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere muhalefet partilerini cevap vermeye davet eden Soylu, derin bir sükutla karşılaştı. İddiasını tekrarlayan Soylu, yeni bir bilgi daha vererek Kılıçdaroğlu'nun 15 Temmuz öncesi Pensilvanya ile görüşüp darbe için isim önerisi verdiğini söyledi. Normal bir ülkede infial yaratacak bu ifşaatlar, iddiaların muhatapları suskun kalınca gündemde uzun süre kalamadı. 

Süleyman Soylu
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading