Yandex Metrica

Süleyman Soylu'dan Lütfü Türkkan'la yan yana gelen Kılıçdaroğlu'na tepki: Tuz kokmuş artık

Süleyman Soylu'dan Lütfü Türkkan'la yan yana gelen Kılıçdaroğlu'na tepki: Tuz kokmuş artık

Şehit yakınına küfrederek büyük tepki çeken İYİ Partili Lütfü Türkkan, uzun aradan sonra Kılıçdaroğlu'yla yan yana görüntülendi. Türkkan ile Kılıçdaroğlu ile yan yana açılış yaptılar. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, iki ismin yan yana gelmesini 'Tuz kokmuş' artık sözleriyle yorumladı.

Gündem

23.01.2024, 18:44

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İzmit Belediyesince kentte inşa edilen Balkan Dernekleri Yerleşkesi açılışına katıldı. Kılıçdaroğlu'na CHP'li vekillerin yanı sıra İP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan da eşlik etti.

1 Mayıs Taksim'de kutlanmayacak mı 2024? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nerede kutlanacak? 1 Mayıs Taksim'de kutlanmayacak mı 2024? 1 Mayıs Emek ve... Haberi Görüntüle

ŞEHİT YAKININA KÜFÜR ETMİŞTİ

Kasım ayında gerçekleştirdiği Bingöl ziyaretinde şehit ağabeyine küfreden Lütfü Türkkan, İP Grup Başkanvekilliği görevinden istifa etmiş ve bu olayın ardından uzun süre ortalıkta gözükmemişti. Kılıçdaroğlu ise Türkkan'ı savunarak şehit ağabeyinin 'provokatör' olduğunu öne sürmüştü.

AYM Başkanvekili Basri Bağcı kimdir? AYM Başkanvekili Basri Bağcı kimdir? Haberi Görüntüle

'TUZ KOKMUŞ ARTIK'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kılıçdaroğlu ve Türkkan'ın yan yana geldiği fotoğrafla ilgili Twitter hesabından tepki gösterdi. Soylu yaptığı açıklamada ''Çok yakışmışlar. Kemal Kılıçdaroğlu, Şehidimizin Ağabeyine küfreden Lütfü Türkkan ile birlikte açılışa katılmış. Tuz kokmuş artık.'' dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading