Yandex Metrica
SON DAKİKA
Stokçuluğun ardından bunu da yaptılar! Çürütüp halkı zehirliyorlar

Stokçuluğun ardından bunu da yaptılar! Çürütüp halkı zehirliyorlar

Ürünleri stoklayarak kar elde etmek isteyenlerin yeni oyunu deşifre oldu. Bu kez halkı çürük gıdalarla zehirlemeye çalışıyorlar. Tezgâhlar, stokçuların çürük ve filizlenmiş ürünleriyle doldu. Çürük soğan ve patateste türeyen 'solanin' maddesi, zehirleyerek de büyük risk saçıyor!

Gündem

23.01.2024, 19:10

Gıda fiyatlarında stokçuların oyunu deşifre olurken, market reyonalrındaki pahalılık iyiden iyiye kendini göstermeye başladı.

Pahalılığın yanında reyonlarda çürük meyve ve sebzeler ortaya çıktı. Ürünleri stoklayarak fiyatlarını daha yüksek bir rakamadan satmak isteyen bazı marketler, çürük ürünleri tezgaha koymaktan çekinmiyor. Adeta halkın sağlığıyla oynuyor.

1 Nisan'da okul var mı? 1 Nisan Pazartesi okullar kapalı... Haberi Görüntüle

PİŞKİNLİĞİN BÖYLESİ

Türkiye gazetesinin haberine göre, özellikle patates ve soğanda çürük ve filizlenmiş ürünler sıklıkla tezgahlarda boy gösteriyor. Konuya ilişkin bir market müdüründen şoke eden bir açıklama geldi. İlgili kişi,
''Aslında taze ürün pazarda olur. Marketler meyve ve sebzede çok satış yapmaz, depoda bekleyince bu duruma geliyor. Günlük olarak temizlik yapıyoruz ama bazen gözden kaçabiliyor” açıklamasında bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading