Yandex Metrica

Sözleri tepki toplamıştı! Hedefi Avrupa'dan 'aferin' almak olan Ali Babacan'a CHP'den destek: 'Az bile söylemiş'

Sözleri tepki toplamıştı! Hedefi Avrupa'dan 'aferin' almak olan Ali Babacan'a CHP'den destek: 'Az bile söylemiş'

Deva Partisi Ali Babacan'ın 6'lı masanın mutabak metni için "Avrupa görecek, aferin Türkiye'ye diyecek" sözleri tepki toplamıştı. Ali Babacan'ın sözlerine CHP'li Faik Öztrak arka çıktı.

Gündem

23.01.2024, 20:23

CHP'den Deva Partisi Ali Babacan'ın çok konuşulan mutabak metni için "Avrupa görecek, aferin Türkiye'ye diyecek" sözlerine destek geldi. CHP'li Faik Öztrak, "Az bile söylemiş. Ülkemizi demokrasiye, hukukun üstünlüğüne, ifade özgürlüğüne kavuşturmak amacıyla hazırladığımız bu program tüm dünyaya örnek olacaktır." dedi. 

2024 Kurban Bayramı ne zaman, kaç gün tatil? 2024 Kurban Bayramı tarihi 2024 Kurban Bayramı ne zaman, kaç gün tatil? 2024 Kurban... Haberi Görüntüle

BABACAN'IN SÖZLERİNE TEPKİ 

Cumhur İttifakı aylar sonra yapılacak seçimler için sahaya inerken, 6'lı masa hala adayını netleştiremedi. Henüz adayını belirleyemeyen 6'lı masa ilk çalışmalarını 6'lı masanın mutabak metnini kamuoyuna açıkladı. 

6 parti, ilk olarak 'Ortak Politikalar Mutabakat Metni'ni kamuoyuna duyurdu. 6 liderin katılımıyla gerçekleşen lansman toplantısı ise vadettiklerinden çok toplantı sonrası yaşananlarda gündemden düşmedi. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, katıldığı televizyon programında 6'lı masanın mutabak metni için söylediği sözler tepki çekti. 

Son dakika: Milli Savunma Bakanlığı açıkladı! İncirlik Üssü ile ilgili yeni karar Son dakika: Milli Savunma Bakanlığı açıkladı! İncirlik Üssü ile ilgili... Haberi Görüntüle

"AVRUPA  AFERİN DİYECEK"

Mutabakat metnini değerlendiren Ali Babacan, "Avrupa görecek, aferin Türkiye'ye diyecek." ifadelerini kullandı.

Teröre ve teröriste hiçbir yerde geçit yok! Fırat Kalkanı bölgesinde operasyon: 4 terörist öldürüldü! Teröre ve teröriste hiçbir yerde geçit yok! Fırat Kalkanı bölgesinde... Haberi Görüntüle

CHP ARKA ÇIKTI 

Babacan'ın bu çok konuşulan sözlerine masa ortaklarından CHP'den destek gecikmedi. Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Babacan'ın sözlerine arka çıktı. 

Parti merkezinde basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Öztrak, Ali Babacan sorusuna şu cevabı verdi; 

Az bile söylemiş. Ülkemizi demokrasiye, hukukun üstünlüğüne, ifade özgürlüğüne kavuşturmak amacıyla hazırladığımız bu program tüm dünyaya örnek olacaktır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading